Din ciclul “Am uitat sa iau… lecitina” – Niculae Badalau a uitat ca a semnat excluderea lui Barbu din PSD

Vorba zilei de 13: “Ce zici Nae de semnatura ta? Mi-am dat demisia?” – Nicolae Barbu, pe contul sau de facebook.
Inca o dovada ca in PSD Giurgiu se merge pe repede inainte: Intr-o declaratie de presa de ieri, 12 septembrie, senatorul Niculae Badalau (care a organizat – tot pe repede inainte – o conferinta de presa “replica” la declaratiile primarului Nicolae Barbu), s-a aratat mahnit si deranjat de faptul ca presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu, Nicolae Barbu a declarat ca in anul 2012 a fost exclus din partid de acelasi Niculae Badalau.
Iata declaratia senatorului giurgiuvean:
“Cel mai mult m-a deranjat afirmatia lui, ca l-as fi exclus eu odata din partid. Stim cu totii foarte bine ca atunci cand s-a facut USL, de la nivel central s-a stabilit ca Lucian Iliescu sa fie canmdidat USL din partea PNL la Primaria Giurgiu.
Domnul Barbu a plecat din PSD pentru ca voia sa candideze si, la intelegere cu mine si-a dat demisia, dar a fost sprijinit de toata organizatia municipala a PSD Giurgiu. Acum, sa vii sa spui ca eu te-am exclus, mi se pare total nepotrivit”.
Se pare insa ca lucrurile nu stau chiar asa, ca minciuna are picioare scurte si ca… documentele vorbesc.
Intr-o postare pe contul sa de facebook, Nicolae Barbu a postat, pe langa un comentariu acid, si documentul cu semnatura lui Niculae Badalau din data de 6 aprilie 2012…
“Ce zici Nae de semnatura ta, pe aceasta adresă? Mi-am dat demisia?”