Dinu si Cracea invitati la ALDE… Urmeaza apelul catre Arsenie Boca si parintele Papacioc?

Muscalu IIntr-o recenta conferinta de presa sustinuta de Ionel Muscalu la sediul ALDE, acesta si-a lansat cantecul de sirena (o metoda brevetata de ALDE in aceasta precampanie electorala) catre contracandidatii lui Alexandru Vladu. Invitatia – mai in gluma, mai in serios – a lui Muscalu catre Ionel Dinu si/sau Marius Cracea sa renunte la candidatura si sansele lor (reale sau nu) la functia de primar doar pentru a-l sustine pe Vladu pot fi citite si in cheia rezultatelor nenumaratelor sondaje care le cam dau fiori “aldistilor”. Rezultatele acestor sondaje (chiar si cel intern al ALDE, ale caror rezultate au fost aflate doar pe surse), ca sa nu mai vorbim de sondajele (total irelevante) de pe anumite site-uri nu sunt de natura sa le dea o stare de confort celor din ALDE si cu atat mai putin lui Alexandru Vladu.
De aici – probabil – si aceste schimbari bruste de strategii, unele care frizeaza ridicolul: pozele de pe corturi, napadirea retelelor de socializare cu fotografii ale lui Vladu si in momentele cand isi cumpara hartie igienica, etc. Daca ne referim numai la invadarea facebook-ului cu “buna dimineata, sa aveti o zi minunata” sau “noapte buna, prieteni”, plus pozele si descrierea “marilor realizari zilnice”, Alexandru Vladu ii surclaseaza pe “campionii” Arsenie Boca si parintele Papacioc.
Specialistii in comunicare spun ca o strategie de campanie este eficienta atata vreme cat nu devine agasanta si ridicola, moment in care efectul este invers. Insa ne-am obisnuit sa traim si sa suportam (de 26 de ani) astfel de “intamplari”, despre care, cu condescendenta, spunem invariabil acelasi lucru – “Giurgiu este atipic, giurgiuvenii sunt atipici”. Doar din patru in patru ani, altfel suntem… normali.

I. D. 

6 comentarii

 1. Membrule PNL iar ai comis.o!!Din nou virgulă yock,puct nema,cât despre giurgiu cu g mic!!rămâne la aprecierea. DVS!.De fapt nu ne mai mira nimic,este normal,acesta este prototipul de om care susține si votează Barbu.Dar MULTUMIM lui Dumnezeu ca sunteți din ce în ce mai rari.Până la alegeri ori va maturizati(în cazul dvs este foarte greu,dacă nu imposibil să învățați să scrieți corect si cititi Românește)ori va topiți.

  1. ITI MAI SPUN ODATA CA SA INTELEGI CA ESTI MULT PREA PROST
   SPRE DEOSEBIRE DE TINE NU SUSTIN PE NIMENI
   NU VREAU SA FELICIT PE NIMENI
   IN SCHIMB LA TINE ESTE FOARTE CLAR PE CINE PUPI IN….

 2. Sunt foarte agasanti, ne scot din sarite numai alde peste tot
  in acest fel nu vor obtine mare lucru
  alde marele gunoi al judetului giurgiu

 3. perfecta dreptate ai! sunt atat de agasanti – de-a dreptul enervanti pe facebook – ca la un moment dat nu am mai suportat sa vad numai alde si vladu, non-stop si i-am sters pe toti din lista de prietenei! si ce bine e acuma…

 4. Ne-am prins demult ca astia ne iau de prosti, de aici rezultatele frisonante al;e sondajelor.

Comentariile sunt inchise