DREPT LA REPLICĂ privind articolul de presă postat în Opinia Giurgiuveanului cu titlul ”Gafă de proporții a Primăriei: Proiectul drumului de legătură DN5C – DN5, compromis!”

Gafă de proporții” în Opinia dumneavoastră, domnului I.D., deoarece greșeala impardonabilă aparține fostului edil șef și a conducerii Consiliului Județean din acea perioadă (este vorba despre anul 2018, an în care au fost eliberate autorizațiile pentru antreprenorul respectiv), pe scurt Nicolae Barbu a gafat, Adrian Anghelescu a remediat.
În urma mai multor discuții cu reprezentanți din cadrul Ministerului Transporturilor și AFIR, actuala conducere, în speță primarul Adrian Anghelescu a reușit să îndrepte situația creată în perioada 2018-2019, în concluzie proiectul va continua fără nici un cost în plus pentru administrația locală din Giurgiu și important de menționat ”proiectul nu va fi luat de la zero”.
Emiterea autorizației despre care se face referire în articolul menționat mai sus a fost ”girată” de primarul în funcție din perioada 2018-2019, iar cu toate acestea, primarul Adrian Anghelescu a remediat problemele încă din primele două luni de la preluarea mandatului, fiindcă nu-i place să lase lucrurile la nivelul ”Blestemului incompetenței”.
”Mă adresez giurgiuvenilor și îi rog să înțeleagă poziția lui I.D. = Ion Diaconescu, supărat fiind din cauza faptului că nu i-au mai fost prelungite contractele cu Primăria Giurgiu, în urma cărora încasa peste 7.000 lei lunar (70 de milioane lei vechi). Jurnalistul Ion Diaconescu (Opinia Giurgiuveanului și Open TV), nici măcar de această dată nu s-a documentat pentru o informare corectă a cetățenilor, drept pentru care am hotărât să-i retrag acreditarea pentru denigrarea continuă a instituției noastre și pentru inducerea constantă în eroare a opiniei publice giurgiuvene, prin dezinformare.
Vă asigur în continuare de onestitate și transparență totală și prefer să nu intru în polemici cu un jurnalist care este aservit fostei conduceri a Primăriei, care încearcă să discrediteze instituția Primăriei în fața cetățenilor” – Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu.
Considerăm că atât titlul materialului de presă, cât și informațiile prezentate în cuprinsul acestuia sunt nedocumentate și de natură să inducă în eroare cititorii, iar pentru o informare corectă a publicului giurgiuvean vă solicităm publicarea dreptului la replică.
Compartiment Mass-Media