Dupa 28 de ani in functie, secretarul Primariei Giurgiu s-a pensionat

Rosu 1Petre Rosu, secretarul Primariei Giurgiu a iesit la pensie dupa 28 de ani in aceasta functie. Anuntul oficial a fost facut in sedinta ordinara a Consiliului local de marti, 23 ianuarie.
“Evenimentul” a avut o oarecare conotatie festiva pe buna dreptate, avandu-se in vedere longevitatea in functie a lui Petre Rosu.
Sfatul “tanarului pensionar” pentru cel care va prelua functia a fost unul scurt si cuprinzator: sa respecta intocmai Legea si sa nu faca compromisuri.
La randul sau, primarul Nicolae Barbu i-a multumit proaspatului pensionat pentru toata activitatea.
“Va felicit pentru intreaga activitate si va multumesc ca mi-ati fost alaturi in aproape sase ani de mandat. Mi-as fi dorit ca si dupa pensionare sa ocupati acest post, insa legea administratiei publice nu ne ofera aceasta posibilitate”, a precizat edilul sef.Rosu 2Fostul secretar al municipiului Giurgiu a primit o diploma de onoare din partea primarului Nicolae Barbu, o placheta din partea consilierilor locali, flori si cadouri care sa ii faca mai linistita viata de pensionar (un intreg arsenal de pescuit, incepand de la scaun si pana la celelalte ustensile necesare unui pescar).
Petre Rosu a lucrat in cadrul Primariei Giurgiu timp de 36 de ani, dintre care 28 de ani a fost secretarul Primariei Municipiului Giurgiu.rosu 3

3 comentarii

  1. Oare a respectat regulile pe care le recomanda ? Adevarul ca dadea dreptatae la toata lumea dar, te ardea pe la spate, cand nici nu gandeai, in special acum la urma, sa mai prinda un post de consilier personal, din cand in cand mai si sunta !

Comentariile sunt inchise