Dupa declaratia lui Velicu, Marin Anton este hotarat sa strice jocurile de culise din PNL Giurgiu

Prima conferinta de presa a PNL Giurgiu, dupa opt luni de zile de silenzio stampa (dupa plecarea lui Marin Anton din conducerea organizatiei) a fost un fiasco total. Pigmentat cu momente de cascadorii rasului…
Un Velicu Florian care a vorbit gatuit despre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) al carui director este (nicio legatura cu partidul la care a fost numit de curand secretar general);
Un Dumitru Beianu care a vorbit (culmea) despre probleme de politica externa – ca si cum la PNL Giurgiu curge lapte si miere pe santurile sapate pentru apa de firmele contractate de ADI-ul lui Velicu…
Un Adrian Anghelescu cu doua degete ridicate in sus, cerandu-i voie lui Velicu sa intre-n vorba…
De-a rasu’plansu’.
L-am contactat totusi pe Marin Anton, cerandu-i sa comenteze “porumbelul” scapat din gura de Velicu: “Marin Anton face parte din istoria recenta a PNL”:
“In prima conferinta de presa, dupa noua luni de tacere absoluta, cei trei de la PNL Giurgiu au atacat probleme care nu isi aveau rostul. In loc sa spuna ceva de PSD, de Mina sau Badalau, Velicu a gasit de cuviinta sa ma atace pe mine…
Este clar ca Velicu face jocurile lui Mina si ale lui Badalau, pentru ca nu el, Velicu, conduce ADI-ul… El este doar unealta PSD-ului.
Ce sa spun, Velicu este praf, nu el este de vina ca a facut zob aceasta conferinta de presa, ci PNL-ul ca l-a lasat de capul lui.
Despre Anghelescu ce sa spun, omul este jalnic. In loc sa munceasca alaturi de Marian Maroiu, care se zbate de doi ani sa adune giurgiuveni langa el, Anghelescu da cu barda… Al cui interes il joaca, nu cumva pune talpi partidului?
Amandoi sunt niste pitigoi tinuti de ata de PSD… In spatele lor este altcineva… Cineva care vrea sa candideze la Consiliul Judetean, in tandem cu Dumitru Beianu la Primarie. Anghelescu este mana moarta, iar sondajul din toamna va dovedi ca am dreptate, “procentele” vor arata cum vor unii, nu vor fi reale.
Daca PNL Giurgiu impartaseste opinia lui Velicu, o sa aiba o mare surpriza. O sa aiba candidatura mea sigura la CJ Giurgiu. Imi permite Legea sa am mai multe optiuni… Si trebuie ca cineva sa le strice jocurile de culise”, a declarat telefonic Marin Anton.