Dușmănie de partid sau neștiință: Adrian Anghelescu, abținere la un proiect pentru APDF Giurgiu

Proiectul de hotărâre al Consiliului Local Giurgiu prin care trebuia să se aprobe concesionarea de către municipalitate a unui teren în suprafață de 4.450 de metri pătrați, către APDF Giurgiu, a trecut nu fără emoții.
Respingerea Proiectului de Hotărâre în ședința CL ar fi pus în pericol implementarea unui proiect cu fonduri UE al Companiei, ceea ce ar fi pus în dificultate derularea proiectului și întârzierea nepermisă a demersurilor.Seful CN APDF Giurgiu, știm cu toții, este liberalul Florian Velicu, secretar general al PNL Giurgiu.
Si totusi, în ședința Consiliului Local trei liberali s-au opus acestui proiect, prin abținerea de la vot, ceea ce este echivalent cu un vot negativ.
Este vorba de consilierii PNL, Adrian Anghelescu, Ionuț Badea și Adelina Sîrbu.Dacă la Ionuț Badea și Adelina Sîrbu ne-am fi așteptat să fie pe lângă subiect, la Adrian Anghelescu tărășenia capătă alte dimensiuni.
Aviatorul este candidatul PNL pentru Primăria municipiului, iar abținerea lui la un proiect cu bani europeni, proiect care se implementează în zona municipiului, proiect care poate aduce niște locuri de muncă în plus, este impardonabilă.
Acest derapaj al candidatului PNL Giurgiu dă apă la moară speculațiilor:
– Există în PNL Giurgiu mai multe grupări sau grupuri de interese?
– Adrian Anghelescu și ceilalți doi consilieri PNL au acționat la un ordin sau din neștiință?
– Există o stare de conflict între candidatul PNL Giurgiu la Primăria municipiului și Florian Velicu, directorul APDF?
Sunt întrebări la care Adrian Anghelescu ar trebui să raspundă, pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare până în ziua alegerilor. Altfel, asupra candidatului planează suspiciuni – în primul rând de lipsă crasă de cunoștințe în zona administrativă, care pot pune astfel în pericol proiecte de importanță majoră pentru comunitate. Poate fi vorba și de inadaptabilitate pentru lucrul în echipă?
Speculativ, “variantele de lucru” sunt nenumărate, de aceea ar fi benefică o ieșire publică a lui Adrian Anghelescu, pentru a clarifica lucrurile.
I0n Diaconescu