E oficial! Ionel Dinu, cu un picior in afara filialei PNL Giurgiu

Dupa scandalul pe care l-a iscat saptamana trecuta in sedinta BPJ a PNL Giurgiu, Ionel Dinu a inceput sa-si faca bagajele. Cu siguranta, „navalnicul“ politician isi va gasi un alt partid si alti oameni carora sa le ofere „pretioasele servicii”, chiar daca va fi vorba de „o intoarcere“ pe la „case“ pe unde a mai… activat.
Intr-o recenta conferinta de presa, Marin Anton, presedintele filialei PNL Giurgiu, a spus despre Ionel Dinu ca acesta nu va mai ramane secretar general adjunct al PNL Giurgiu. Ceea ce seamana cu o renuntare totala la serviciile politicianului din Crevedia…
„Nu va ramane secretar general adjunct, pentru ca Ionel Dinu este la a doua iesire de acest gen in Biroul Politic Judetean. Multi mi-au reprosat ca am fost foarte ingaduitor, si recunosc ca este vina mea. Principalul vinovat sunt eu, pentru ca daca taiam in carne vie din prima ar fi fost mult mai bine.
Am sperat ca domnul Ionel Dinu va intelege mana intinsa catre el de PNL, prin mine… Nu a inteles, asta este…“, a declarat Marin Anton.
La randul sau, intr-o emisiune a postului online OPEN TV, Marian Maroiu – presedinte al organizatiei municipale liberale – a declarat ca majoritatea membrilor BPJ au solicitat conducerii PNL Giurgiu ca Ionel Dinu sa fie exclus din organizatie.

2 comentarii

  1. Ionel dinu e mereu cu un picior in afara. mascariciul asta e folosit de oricare dintre tabere in functie de moment.

Comentariile sunt inchise