Femeile social-democrate si-au reconfirmat in functie presedinta: Crina Stoianovici

femei psd 1Joi, 9 iulie, ca si avanpremiera la intrunirea Consiliului Judetean al PSD (pentru alegerea structurii de conducere a PSD Giurgiu), femeile social-democrate au avut… zi de alegeri. Intalnirea a avut loc la Ateneul Balanescu, si la lucrari au participat aproepe 100 de reprezentante ale organizatiilor locale de femei din tot judetul.

In prima parte, la prezidiu au urcat Crina Stoianovici – presedinte in functie a organizatiei PSD Giurgiu, Viorica Dancila – presedinta la nivel national a femeilor social-democrate, Petronela Sandulescu – presedinta organizatiei municipale a femeilor din PSD, Aurelia Dobre – vicepresedinte la nivel national, Niculae Badalau – presedinte interimar al organizatiei PSD Giurgiu si Cristian Marciu – vicepresedinte PSD.

Fiecare dintre cei prezenti a avut cate un discurs mobilizator, dupa care s-a trecut la propuneri si la votul structurilor de conducere a organizatiei judetene de femei PSD. Evident ca, asa cum ne-au obisnuit partidele politice in ultima perioada, nu au fost surprize…

Dupa numararea voturilor, organizatia judeteana Giurgiu a femeilor social-democrate are aproape aceeasi componenta…

femei psd 2Presedinte a fost realeasa avocata Crina Stoianovici, iar vicepresedinti au fost alese urmatoarele doamne: Carmen Sima, Petronela Sandulescu, Mihaela Petrusel, Anca Dobre, Teodora Dinu, Mihaela Ristea, Elena Vasilica, Lucia Andrei, Florica Stancu, Gabriela Babao, Luminita Stoica, Alina Badila, Violeta Nitu, Daniela Usurelu. Secretar executiv a fost aleasa Adelina Panait.

Acestora li se mai adauga 49 de membre in Consiliul Judetean al OFSD Giurgiu.

Intalnirea, la care au participat circa o suta de reprezentante ale organizatiilor locale ale femeilor social-democrate, a avut loc in sala mare a Ateneului „Nicolae Balanescu”.

2 comentarii

    1. Lasă că se adună Elevii Liberali la DanaV la un hot party cu ținută orientală obligatorie pentru dansuri din buric,pentru a sărbători cum se cuvine rezultatele de la BAC!

Comentariile sunt inchise