Fenomenele meteo – Drobul de sare care suspenda cursurile scolilor

calaretiParanoia vijeliilor, a uraganelor, taifunurilor si cicloanelor a atins cote incomensurabile . mai repede se masoara forta vantului, decat scremetele mintilor umane.
Asadar, o amenintare de “COD GALBEN pentru instabilitate atmosferica accentuata, intensificari ale vantului si cantitati de apa insemnate” a bagat in fibrilatii autoritatile, care au devenit mai catolice decat Papa dupa dezastrul din vestul tarii.
Cert este ca scolile judetul Giurgiu isi suspenda cursurile dupa ora 15:00, iar cele din Capitala dupa ora 17:00.
Mai ramane sa se suspende circulatia, sa se inchida fabricile, iar magazinele sa isi traga obloanele si cetatenii sa isi bata scanduri in geamuri.
Poate ca mult mai indicat decat aceste masuri luate pe picior si de frica pierderii posturilor, ar fi fost sa se faca educatie cetatenilor, evitandu-se astfel „intamplari neprevazute” pentru care trebuie neaparat sa raspunde cu capul nustiu ce sef de la nustiu ce institutie…

Un comentariu

  1. Un dobitoc s-a gasit sa spuna ca cei vinovati vor fi trasi la raspundere, dupa ceea ce s-a intamplat la Timisoara.
    Efectul este imediat !!! Frica de bugetari pusi politic !!!
    Ca sa nu cumva sa fie trasi la raspundere pentru alti dobitoci care ar pati ceva, dau ordine fara sens si alarmante de parca ar veni Apocalipsa, ca nu cumva sa se spuna vreodata ca ei nu au actionat. Citind pe internet aceste stiri, am dat telefon acasa la Giurgiu si… culmea la ora 18 este soare !
    Ne meritam soarta !

Comentariile sunt inchise