Floricel(e) oparite – scandal pe holurile Parlamentului

ofiliteDisperat ca a pariat pe un cal mort (PNL) si ca are toate sansele de a iesi din politica pe usa din dos, deputatul Floricel face demersuri disperate sa salveze cumva situatia. Sa atinga macar… pragul electoral. Asa se face ca saptamana aceasta miercuri (cand se vota soarta lui… Ghita), pe holul Parlamentului a pus ochii pe colega sa (si de Parlament si de judet si de oras – si de candidatura) si a incercat s-o convinga. Nu va ganditi la prostii, nu face Floricel asa ceva. S-o convinga sa renunte la candidatura pentru Primarie si sa-l sustina pe el.
“Pai cum sa fac asta Floricele, ai uitat ca te-am mai sustinut in 2012? Mortul de la groapa nu se mai intoarce”.
“Ahaaaa, nu ma sustii? Inseamna ca esti iepurasul lui Barbu. Ai dat mana cu Barbu si vrei sa ma distrugi!!Floricel-e
Cam pe acest ton a continuat scandalul pe holul Parlamentului. Finalul a fost acela ca Floricel, de la floricica oparita a ajuns o floricica… ofilita.
Ca ceea ce povestim nu este fictiune s-a dovedit a doua zi, joi, cand Liliana Ciobanu a convocat o conferinta de presa cu o singura tema: sa infirme zvonurile ca ar fi iepurasul cuiva in alegerile locale si sa intareasca faptul ca va candida. In subsidiar, ca sa-i arate lui Floricel ca nu este.. iepuras, a emis si un atac la Barbu. Despre care ne vom ocupa in alt articol.
Nu ne intrebati despre Floricel. Este in vrie, in cadere libera – in situatia actuala. In care sustinerea PNL este ca si inexistenta, liberalii parasind partidul in grupuri. De altfel, campania furibunda inceputa de cateva zile, cu bannere si afise abracadabrante pe retelele de socializare, arata disperarea care l-a cuprins pe deputatul cu cele mai putine cuvinte spuse intr-un mandat, in Parlamentul Romaniei.

N.R. Informatiile sunt „pe surse”, dar va asiguram ca sunt mai mult de doua.

I.D.

5 comentarii

  1. La cum arata orasul, giurgiuvenilor ar trebui sa li se spele creierul ca sa il mai voteze Pe Barbu!!!

  2. Domnule MEMBRU PNL!!!eu nu am SCRIS ca un anumit domn ori doamnă va câștiga(asa ca se observă că trăiesc în lumea asta),am scris clar cu subiect si predicat ca Barbu va pierde primăria(la Giurgiu)!!Însă mă bucur că ați comentat comentariul meu și din câte se observă sunteți un postac meritoriu,probabil sunteți chiar dOMNUL BARBU!!P.S. DOMNULE PRIMAR!!GIURGIU SI GIURGIUVENI S.AU SATURAT DE DVS!!ASA CA VA RUGAM RESPECTOS MERGETI LA TULCEA SI LĂSAȚI GIURGIUL PE MANA GIURGIUVENILOR!!

  3. DL. COJOCARU CRISTIAN VA INSELATI ESTE DOAR PAREREA DVS FAPTUL CA BARBU VA PIERDE ALEGERILE , DUPA PAREREA DVS …. VA CISTIGA FLORICEL ?
    DVS TRAITI INTR-O ALTA LUME

  4. Domnule Diaconescu!!!nu comentez răutatea acestui articol plin de venin,ci vreau să vă spun doar atât!!!BARBU NU MAI ARE NICI O SANSA SA CASTIGE PRIMARIA!!VA GARANTEZ CA SI IN ABERANTA SITUATIE IN CARE VA CANDIDA SINGUR,NOI GIURGIUVENI NE VOM ANULA VOTURILE,FIE NU VOM PREZENTA,IAR CEI CARE INCA VA MAI SUNT FIDELI CU SIGURANTA ISI VOR DA SEAMA CA DECAT INCA UN MANDAT CU DVS PRIMAR MAI BINE ISI VOR LUA SCUTIRE MEDICALA IN ZIUA VOTULUI.

Comentariile sunt inchise