Gala Premiilor de Excelenta – un eveniment unic in Giurgiu

Gala Premiilor de Excelenta - un eveniment unic in Giurgiu
Gala Premiilor de Excelenta - un eveniment unic in Giurgiu

Pe 15 decembrie, in sala de spectacole a Casei Armatei din Giurgiua avut loc cea mai interesanta (si neinteresata) intamplare mondena – Gala Premiilor de Excelenta.
Organizata de Fundatia Nicolae Barbu  si radio Kiss FM, Gala a reusit sa adune laolalta oameni care au excelat in diverse domenii – IMM-uri, ONG-uri, media locala si centrala, invatamant sau sport…
Un spectacol de tinuta si de exceptie, prezentat de Camelia Sachetti si Mugurel Rosu – care au avut prezenta de spirit si umor fin – un spectacol pigmentat cu momente artistice de calitate. Grupul Milenium Art, cvartetul de coarde Arpeggione, pentru ca finalul sa-i apartina maestrului Tica Lumanare.
Au fost acordate premii de excelenta pentru: directorul Teatrului „Tudor Vianu” – Mircea M. Ionescu, preotul Liviu Neacsu, primarul comunei Prundu – Catalin Corbea, Vladu Ioan si Vladu Alexandru, medicul anestezist Ladislau Pick, patronul firmei „Nova Force” – Florian Nicolae, cotidianul „Giurgiuveanul”, blogul „Giurgiu-net”, si multor altor personalitati din lumea sportului, sau a culturii.
Radu Popa a reprezentat OTV (pentru implicare in activitati umanitare), iar Liliana Nicolae a obtinut de asemenea, o distinctie.
Consiliul Judetean Giurgiu, Apa Service, au fost premiate, iar televiziunea Muntenia a primit premiul pentru implicare totala in actiuni cu caracter umanitar.
Momentul cel mai emotionant a fost urcarea pe scena a Mirunei, fetita care, in urma cu un an, a fost salvata prin eforturile conjugate ale oamenilor de omenie din Giurgiu.
Personal, consider ca a fost un eveniment reusit, iar pentru prezenta doamnei profesoare Smarandita Iliescu la eveniment – a si fost premiata pentru activitatea in domeniul sportiv – merita toate felicitarile.
Un singur lucru a umbrit evenimentul: faptul ca la aceeasi ora, la Ateneul Balanescu era bezna, nu se intampla nimic. V-am mai spus ca nu cred in coincidente?
N.R. La intrerea in sala a fost asezata o urna, pentru strangerea de fonduri necesare campaniei de ajutorare a lui Alex Iancu. Au fost adunate 19 milioane de lei.

Comentariile sunt inchise