Gheorghe Stefan a trecut de la PNL la “adevaratii liberali”! De la ALDE

ALDE 1E ca-n fotbal cand vine perioada transferurilor: ALDE Giurgiu – PNL Giurgiu: 2-0 la transferuri de presedinti. Scor neomologat inca, pentru ca, pe langa Gheorghe Stefan care a semnat oficial astazi transferul, la ALDE mai este un fost presedinte PNL – Vasile Mustatea. Si scorul s-ar putea majora prin alt transfer bomba: Dumitru Beianu! Chiar si Nicolae Florian (Floricel) se afla pe lista de transferuri a filialei conduse de Toma Petcu.
Presedintele ALDE Giurgiu, ministrul Toma Petcu i-a adus un laudatio lui Gheorghe Stefan, spunand despre new entry in ALDE ca este “o personalitate a judetului”…
“Apreciez decizia lui Gheorghe Stefan de a se alatura echipei noastre. Gheorghe Stefan a fost o voce puternica in PNL – dupa ce a pierdut presedintia PNL Giurgiu a fost vicepresedinte la nivel national, sef al comisiei de agricultura din PNL… Prin experienta lui politica sunt convins ca va aduce un nou suflu in ALDE Giurgiu”, a spus Toma Petcu.
Din expunerea ministrului Energiei am aflat ca si Tariceanu si-a dat acordul pentru intrarea in ALDE a lui Gheorghe Stefan, lasand sa se inteleaga ca si la nivel national, Comisia de agricultura ALDE va fi condusa de acelasi Gheorghe Stefan.
La randul sau, Gheorghe Stefan a spus, pe bune, ca este fericit ca se afla din nou in fata presei giurgiuvene…
“Mi-am dorit sa revin in Giurgiu, iubesc Giurgiul si giurgiuvenii… Am mai lucrat in echipa domnului Tariceanu in perioada 2005/2009… M-am decis sa vin la ALDE Giurgiu pentru ca aici este o echipa serioasa si determinata sa faca lucruri bune. Sper ca venirea mea in aceasta echipa sa aduca o plus valoare si ALDE sa devina a doua forta politica in acest judet” a declarat si Gheorghe Stefan.

2 comentarii

  1. Stiti cum zic fetitele de pe centura …..in pragul iernii !!! Ma marit cateva luni cu asta ca are garsoniera !!Asa ca vom vedea un nou sediu Alde in fostul sediu PD..PLD…PDL..PNL….PLM….

  2. Toti borfasii se aduna in acest asa zis partid,nu-i de mirare ca seful lor,tariceanu,este unul din marii penali,fiindca vad ca isi alege membri la fel ca el.oricum pestele de la cap se impute

Comentariile sunt inchise