GIURGIU – Neoficial s-a intrat in campanie electorala – PNL si PSD dorm in bocanci

De doua luni de zile, despre PNL Giurgiu “se aude” doar pe retelele de socializare. Cel mai “vioi” este Ciprian Danciu. Care s-a metamorfozat intr-un fel de olacar voluntar al partidului, in lipsa totala de reactie a lui Motreanu, Maroiu sau ce “M”-uri mai au pe acolo. Nicio conferinta de presa “de la Marin Anton incoace”.
Daca Marin Anton a fost acuzat de “no combat” sau pactizare cu dusmanul de clasa – PSD – Motreanu poate fi acuzat la randul sau de… mutenia pamantului.
Asa cum spuneam, noroc cu Danciu, care de la mii de kilometri distanta, ne tine la curent cu ce mai zice mutenia pamantului, “catindatul”, cand isi aduce aminte ca a fost uns presedinte interimar la Giurgiu.
Am aflat astfel (pe FB, de la Danciu), ca PNL Giurgiu a indeplinit cincinalul de strangere de semnaturi si a reusit sa puna pe tabele de trei ori mai multe semnaturi fata de numarul de liberali ai filialei…
Nu ca PSD ar sta mai bine la capitolul comunicare. Senatorul “injectiv” a avut ultima conferinta de presa acum o luna. Iar altcineva de la social-democrati nu are voie sa ia caimacul presedintelui, nu?
Desi neoficial s-a intrat in campanie electorala, partidele dorm in bocanci.
I.D.