Giurgiuvenii pot transmite “urari de bine” firmelor care nu si-au respectat graficele de executie

Pentru o mai buna informare a cetatenilor cu privire la cei care se fac vinovati de situatia nefericita de pe unele strazi in zona I, acolo unde nu au fost respectate graficele de execuție, conducerea Primariei a decis montarea unor banere informative.
Este vorba despre Asocierea Sc Kirlic Group si Sc G&M Road Building Engineering, care nu au respectat graficele de executie a lucrarilor, parte integrantă in procedura de achiziție, pentru străzile comunicate de Primărie pentru a fi realizate cu prioritate.
Desi constructorul a primit nenumarate adrese si comunicari de respectare a termenelor, acesta nu si-a indeplinit sarcinile contractuale, motiv pentru care nemultumirile cetatenilor sunt intemeiate si exista un mare disconfort, mai ales cand ploua.
Exemplu: pentru strada Doicesti, in urma adresei înaintate constructorului pe 3 iulie, termenul stabilit era de 22 de zile.
Primaria Giurgiu va lua masurile care se impun si se ia in calcul inclusiv rezilierea contractului.
Iata textul integral al banerelor informative, prin care cetatenii nemultumiti pot trimite “urari” constructorilor:
“Primaria municipiului Giurgiu si cetatenii din strazile DOICESTI, CAMEI, Dr. DIGULUI, intr. SLOBOZIEI, intr. PAJUREI, COCORULUI, CATUNULUI, Dr. STANESTIULUI si ANCOREI multumesc Firmei Kirlic (parte a Grupului GECOR) pentru modul exemplar de finalizare a lucrarilor de asfaltare pana la 31 decembrie 2018.
Felicitarile se pot transmite la tel. 0734 558 888 sau 0724 558 851, pe pagina de facebook gecorprodconstruct sau direct la sediul din Calugareni.
La multi ani si la cat mai multe lucrari castigate pe PNDL 2.