Grabiti-va! Au inceput inscrierile pentru cununiile in cadru festiv de Ziua Indragostitilor

ziua indragostitilorEste al cincilea an consecutiv în care Primăria Giurgiu organizează in Parcul Alei, cununii în cadru festiv cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.
Inițiativa evenimentului se adreseaza cuplurilor de giurgiuveni care doresc să-şi oficieze relaţia într-un moment special, cei care vor să devină soţ şi soţie pe 14 februarie, în cadru festiv şi să fie cununaţi de către primarul Nicolae Barbu.
Cei care vor să-şi unească destinul într-o zi specială, spunând “DA” în faţa edilului şef, trebuie să urmeze o procedura legală, în acest sens. Informatiile se obtin de la angajaţii Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Giurgiu.
Reprezentantii municipalitatii isi exprima speranța că vremea va fi favorabila, astfel ca foișorul din Parcul Alei, sa poata fi amenajat special. In situatia in care vremea va fi nefavorabila, organizatorii vor fi pregătiti și cu sala de cununii de la Primaria Giurgiu
In cei patru ani de cand a fost initiat acest eveniment au fost cununate 11 cupluri de giurgiuveni (2014-3, 2015-5, 2016-1, 2017-2).