Gulguta

(gulgută, gulgute s. f. (deț.) înșelătorie, minciună, păcăleală.)
PE SURSE: Am aflat de la inelele vorbitoare din regatul morlocilor ca PNL Giurgiu este in pana de lideri si ca s-ar fi dat anunt pe www.lajumate.ro ca se cauta o persoana serioasa care sa ingrijeasca la domiciliu organizatia judeteana liberala.
SURSELE noastre au dezvaluit ca, pe calul alb al salvatorului natiunii liberale s-ar fi urcat un singur voinic… pesedist : primarul din Prundu, Catalin Corbea. Care va renunta la regatul pesedist prundean, le va spune bye, bye lui Mina si Badalau (protectorii sai din regatul pesedist) si va face pace cu Cristica, dusmanul sau de moarte, prundean la origine.
Aventura nu se va termina aici, Catalin Corbea va cuceri rand pe rand regatele din jur, ajungand gardianul Galaxiei, Stapanul Universului, dupa ultima batalie cu sine insusi.
Aici se termina gulguta aruncata pe piata media… Revenind la realitatea imediata, cine este atat de naiv sa creada ca Catalin Corbea (scuzati cacofonia) va renunta la primaria din Prundu, la protectia si procentajul PSD, pentru un ipotetic 7/8% cat are acum PNL Giurgiu…
Insa, baieteii mari si imaturi din PSD se tin de giumbuslucuri, motivul fiind acela de a-l termina psihic pe Marin Anton. Ce mai conteaza cat de mare e gulguta aruncata electorilor naivi?
Marin Anton? Culege ce-a semanat. A fost o perioada cand „l-a semanat” pe Catalin Corbea, care a rodit frumos… A renuntat la candidatura pentru CJ (intr-o perioada in care castiga fara drept de apel), a „sadit” niste… vlastare in PNL Giurgiu, care timp de un an au crescut si l-au tradat in numele unei ideologii a urii si a unui limbaj al intolerantei.
Ion Diaconescu