“Ii asigur pe cetatenii municipiului si judetului Giurgiu ca noi vom munci pentru dansii in continuare”

– interviu cu Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu
badalau-1PSD Giurgiu a dat lovitura! Peste 68% dintre votantii din judetul Giurgiu au votat pro PSD, ceea ce claseaza judetul pe un onorabil loc I pe tara. Insa, inainte ca numaratoarea paralela sa fie finalizata, senatorul Niculae Badalau, presedintele social democratilor giurgiuveni a avut o prima reactie, in exclusivitate pentru Open TV…
Reporter: Cum s-a ajuns la acest scor pentru PSD?
Niculae Badalau: Pentru ca am avut un program coerent, un program solid, un program in care romanii au crezut, un program facut pentru cetateni.Acest luctru s-a revazut in voturi. De altfel, PSD a fost singurul partid care a avut un program corect fata de romani si fata de Romania.
Reporter: Faceti deja calcule pentru mandatele pe care le veti obtine?
Niculae Badalau: Sper sa luam trei deputati din prima, insa nu avem la aceasta ora toate datele din judet. Insa, speranta mea este sa avem trei deputati.
Reporter: PSD Giurgiu este la o diferenta foarte mare de celelalte partide. Adunate, rezultatele partidelor care ar forma dreapta nu se ridica la procentajul realizat de PSD. A castigat PSD sau prestatia dreptei a fost una lamentabila?
Niculae Badalau: Daca ne uitam la prezenta la vot, care este cam aceeasi, este clar ca a castigat PSD, este clar ca o parte din electoratul de dreapta s-a indreptat spre PSD. Pentru ca PSD a avut un program de guvernare foarte bun – si cu masuri de dreapta si cu masuri sociale. Un program de dezvoltare in care romanii au avut incredere.

Le multumesc giurgiuvenilor pentru incredere si ii asiguram ca in continuare, PSD va fi un partid al cetatenilor si care incearca sa aduca bunastarea. Avem o echipa tanara si entuziasta, avem un primar bun la municipiu, avem primari gospodari in localitatile judetului. Cu totii au muncit la aceste alegeri si ne-au aratat ca cetatenii au incredere in ei si in PSD. Ii asigur pe cetatenii municipiului si judetului Giurgiu ca noi vom munci pentru dansii in continuare. Nu uitati ca Giurgiu este pe primul loc la investitii in guvernarea Victor Ponta, perioada in care am avut peste 8.300 de miliarde de lei investite in judet.