In ziua votului, City Break… la Hodivoaia

Este suspect faptul ca localitatile judetului Giurgiu au devenit brusc interesante pentru… turismul de-o zi.
Ca sa fim mai concisi, in ziua votului, la referendum, pe liste suplimentare, au votat 17.774 de persoane, iar pentru alegerile europarlamentare au votat, tot pe liste suplimentare, 24.375 de persoane.
Autocare cu numere de Galati si Arges (este doar ceea ce am aflat si vazut noi), ticsite cu tineri intre 18 si 25 de ani au “bantuit” localitati ale judetului despre care nici noi nu stiam ca au devenit puncte turistice. Daia, Oinacu si municipiul Giurgiu au fost puncte predilecte pentru tinerii care au tinut mortis sa si voteze.
In Giurgiu, doua autocare cu numere de Arges, au ajuns spre seara la sectile de votare (Casa Armatei si Liceul Tudor Vianu).Tinerii ocupanti ai autocarelor ne-au precizat ca se intorc de la un concurs de salsa, din Bulgaria. Din acelasi autocar, alti tineri ne-au spus ca au fost intr-o excursie in Bulgaria…
Cum de au nimerit la o sectie de votare atat de “ascunsa” si de indepartata de Vama, ramane un mister. Pe care ne indoim ca il va rezolva Politia. Desi ar fi simplu de aflat cand au iesit din tara autocarele si cand au intrat in tara aceleasi autocare.
N.R. Nu deplangem “soarta” PSD, constatam doar ca noul val de politicieni preia din mers naravurile celor tarsaiti. Si mai constatam ca habar n-aveam ce potential turistic are municipiul si judetul Giurgiu. Ce ziceti de o oferta de City Break in Hodivoaia?

9 comentarii

  1. Tinerii respectivi chiar se intorceau de la un festival de dans din Bulgaria. S-au intors special pentru a se incadra in program. Au ales acea localitate pentru a evita cozile. Articol scris pe genunchi, sa umpleti spatiul. Va contactez maine ca sa dezmintiti toate acuzele paranoice pe care le-ati elucubrat aici.

  2. Domnilor, meseria dvs presupune sa verificati faptele inainte de a publica articole. Care in cazul de fata sunt de fapt opinii si fapte distorsionate. Sunt unul dintre acei “tineri” din autocare. 1. Festivalul la care am participat poate fi verificat, a avut loc la hotelul Kotva din Sunny Beach, asa cum o arata si bratarile noastre. 2. Ca unul o fi zis excursie, altul concurs sau festival, nu e o contradictie, asa cum insinuati. 3. Autocarele au fost inchiriate pt aceasta excursie, asa ca unde sunt inmatriculate nu e pb noastra. Noi am plecat din Bucuresti. Dc mai aveti nelamuriri, va raspundem. Nu ca ati fi incercat sa lamuriti ceva, e clar ca scopul articolului este altul.

  3. Sunteți niște mincinoși. Noi v-am explicat cine suntem și de unde venim, dar ați continuat sa vorbiți cea ce iertați învățați sa vorbiți.
    Avem dovezi ca am fost in bulgaria la festivalul de salsa ( care include și concursuri și show-ur), și pe baza acestor dovezi va putem da și injudecata.
    Culmea e ca noi nu am votat cu psd, dar nu conta ci cine. Rezulta ca nu ați înțeles ce înseamnă democrația. Noi am votat acolo unde am putut in țara noastra.

  4. Inainte sa faceti asemenea comentarii ar trebui sa verificati ca ce spuneti este intr-adevar corect si ca nu acuzati aiurea oamenii. Rusine! Din asta pot sa imi dau seama ca urmariti doar ratingul pe senzational nu dorinta de informare corecta a cetatenilor, ceea ce ar trebui sa faca presa libera din orice punct al tarii. Este foarte simplu sa gasesti sectiile de votare, exista o lista pe internet cu toate deci nu sunt chiar ascunse. Liceul e la 10 minute de granita cu masina..deci destul de aproape..si la fel de simplu e sa verifici sursa informatiilor..de multe ori ce vezi e diferit de ce se intampla de fapt..trebuie doar sa vrei sa afli..se pare ca pentru cine a scris articolul a fost prea mare deranjul sa incerce sa afle..

  5. Sunteți prea lași ca să publicați anumite comentarii… verificați înainte de a trage concluzii. Și da, este foarte ușor de verificat că am fost la festival în Nessebar! Oricum nu veți publica, așa că, să fie de capul vostru!

  6. Băi dobitocilor, veneam de la un festival de dansuri din Bulgaria și nu mai aveam timp să ajungem la vot în București, dar sunteți atât de îmbâcsiți de prostie, încât nici măcar nu ați avut curiozitatea de a întreba, în schimb ați tras concluzii. Bravo băi țăranilor (să nu vă mai întrebați de ce va facem așa)!

Comentariile sunt inchise