Inca o bila alba pentru municipalitate – asfaltarea strazilor de piatra si pamant din zona Clopotari a ajuns la final

asfalt 1Programul de asfaltare a străzilor de pământ și piatră din zona Clopotari, început în luna iunie a acestui an, se apropie de final. Zilele acestea se lucrează la ultimele străzi din această zonă. In ziua de 14 decembrie s-a pus asfalt pe strada Clopotari – tronsoanele 1 și 2 si s-a inceput asfaltarea pe strada Dudului. In zilele urmatoare se vor finaliza si ultimile strazi programate: strada Puișor și porțiunile rămase din strada Dudului, fundatura Viespilor și strada Orhideelor.
“Vom finaliza zilele acestea ultimele două străzi rămase neasfaltate în zona aproape centrală a municipiului.
Vreau să îmi cer scuze cetățenilor acestor zone, pentru că de 27 de ani stau pe strazi care nu au avut asfalt, desi sunt in zona aproape centrala, ceea ce le-a creat un mare disconfort. Acum a venit și momentul dumnealor. Aceste strazi au fost introduce in programul de asfaltare, insa trebuia sa asteptam sa se faca toate racordările la utilități (apă, canal, gaz, canalizare pluvială).
Am reușit să finalizăm și acest proiect, să închidem la sfârșitul anului și ultima redută în municipiul Giurgiu de străzi neasfaltate și urmează să începem din martie-aprilie, când timpul ne va permite, zona din Ramadan – cei 27 de kilometri de străzi de piatră și pământ”, a precizat primarul Nicolae Barbu.asfalt 2Programul de asfaltare a străzilor din zona Clopotari, finanțat de la bugetul local, a cuprins strada Cărămidarii Vechi, strada Clopotari – tronsoanele 1, 2, 3 și 4, strada Dudului, fundatura Dudului, intrarea Apusului, strada Puișor, fundatura Viespilor – tronsoanele 1 și 2 și strada Orhideelor.
În primăvara anului viitor vor fi demarate cele două mari proiecte de asfaltare a străzilor de piatră și pământ, din Zona 1 (între Soseaua Sloboziei, Soseaua Alexandriei, pâna la Strada Oltului) și Zona 2 (delimitată de şoseaua Bălănoaiei şi Cărămidarii Noi, şoseaua Alexandriei şi şoseaua Ghizdarului), finanțate de la Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2).asfalt 3