Inca un lot de sperante! De data aceasta in investitorii japonezi

J3Miercuri, 27 septembrie, Excelenta Sa, ambasadorul Japoniei la Bucuresti – Kisaburo Ishii – a efectuat o vizita de lucru la Giurgiu, la invitatia senatorului Niculae Badalau.
Dupa ce a vizitat Zona Libera Giurgiu, oaspetele nipon a avut o intalnire la sediul Prefecturii, cu prefecta judetului – Nina Crisu, presedintele CJ – Marian Mina si primarul municipiului – Nicolae Barbu, intalnire in cadrul careia i s-au prezentat inaltului oaspete toate oportunitatile pe care le poate oferi judetul si municipiul potentialilor investitori din tara soarelui rasare.j2“Aceasta vizita pe care am intermediat-o in judetul Giurgiu arata deschiderea noastra catre investitii si investitori din Japonia, iar Excelenta Sa, domnul ambasador ne poate ajuta in acest sens. L-am asigurat pe domnul ambasador ca investitiile japoneze venite in judet vor avea tot sprijinul nostru si in acelasi timp vom fi alaturi de toti investitorii, pentru a dezvolta aceasta regiune a tarii”, a precizat Niculae Badalau.
In cadrul intalnirii cu presa, Excelenta Sa, domnul Kisaburo Ishii s-a aratat incantat de rezultatele vizitei si a precizat ca va prezenta informatiile culese catre bancherii si oamenii de afaceri niponi.J4“Ma bucur ca sunt astazi in Giurgiu, care este un oras foarte aproape de Bucuresti… Ma bucur de asemenea ca am avut ocazia sa schimb opinii cu autoritatile judetului si ale orasului si sa aflu ca potentialele investitii japoneze in aceasta zona vor fi sprijinite… Am vizitat Zona Libera si voi transmite afaceristilor si bancherilor japonezi ceea ce am vazut aici” a declarat ambasadorul nipon.
Intrebat in ce domenii ar putea investi in Giurgiu oamenii de afaceri japonezi, ambasadorul a precizat ca ar exista doua domenii “de traditie” ale investitorilor japonezi in Romania: industria automobilistica si domeniul IT.j1

2 comentarii

  1. Inca mai credeti minciunile psd?sunteti mai mult decat naivi..cati investitori a adus barbu in 6 ani de mandat?cati investitori a adus baronul badalau? Raspuns:zero…ma mir ca inca mai credeti in povesti!

Comentariile sunt inchise