Incep lucrarile de eficientizare termica si la Liceul “Tudor Vianu”

Marti, 31 iulie, primarul Nicolae Barbu, impreuna cu echipa de proiect din cadrul Primariei, in prezenta constructorului (Gabriel Pana) si a conducerii Liceului “Tudor Vianu”, a dat startul lucrarilor de eficientizare la aceasta unitate de invatamant.
Valoarea totala a proiectului este de peste doua milioane de lei (2.642.678,78 lei), iar termenul de finalizare al investitiei este in vara anului 2019.
Edilul sef a cerut asigurari astfel ca lucrarile in interior sa fie finalizate pana la data de 1 septembrie, pentru a ramane timp suficient pentru igienizare. De asemenea, primarul Nicolae Barbu a cerut responsabililor de proiect si conducerii scolii, ca zilnic sa fie operata o situatie cu lucrarile care se fac la fiecare unitate de invatamant, astfel incat sa se poata interveni in cazuri de intarzieri majore…
La randul sau, constructorul a dat asigurari ca, la fel ca si la celelalte lucrari de eficientizare a unor unitati de invatamant din municipiu, lucrarile in interior (instalatiile de incalzire, iluminat pe led – cu conductor de cupru – geamuri termopan pentacamerale) vor fi finalizate pana in data de 2 septembrie. In parallel, alte echipe vor lucra la acoperisuri si la anveloparea exterioara a cladirilor.Obiectivul general al proiectului este creșterea eficienței energetice în clădirea Liceului Teoretic “Tudor Vianu”, prin optimizarea eficienței energetice în scopul reducerii pierderilor energetice și implicit a scăderii costurilor cu energia termică.