Incepe “blocada”! Masinile “bizonilor” care incalca regulile de circulatie si bunul simt vor fi blocate

blocatorPrintr-un comunicat de presa, Directia Politiei Locale Giurgiu adduce la cunostinta cetatenilor ca va demara actiunea de blocare a vehiculelor oprite, stationate sau parcate neregulamentar pe domeniul public al municipiului. Evident, cu respectarea Legii – HG nr. 965/2016 si HCLM nr. 71/2017.
In cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului, Nicolae Barbu a precizat ca nu se va ajunge la o “vanatoare de masini”, ci se va actiona cu precadere in zonele statiilor de autobuz, zonele de parcare destinate persoanelor cu dizabilitati dar si acolo unde “bizonii” blocheaza total trotuarele.
“Nu vom merge ca hingherii sa vanam masini prin oras, ci vor fi blocate masinile care incalca flagrant regulile de circulatie si cele de bun simt. Se va actiona cu echipaje mixte – politia municipala si politia locala – insa va spun ca pentru cei care blocheaza statiile de autobuz, cei care parcheaza pe spatiile destinate persoanelor cu dizabilitati sau cei care blocheaza total trotuarele nu vom face concesii”, a declarat primarul municipiului Giurgiu.