Incredibil! De ce ar vrea Beianu sa ii bage pe Norut si Floricel in silenzio stampa

silenzio stampaIn conferinta de presa sustinuta vineri 11 septembrie  de PNL Giurgiu, co-presedintele liberal Dumitru Beianu a… scapat o declaratie cel putin bizara. Acesta a spus ca se ia in calcul o interdicrtie a aparitiilor in media a celor doi candidati inscrisi in competitia interna a PNL pentru candidatura oficiala la functia de primar.

„Am discutat aseara la sedinta organizatiei municipale si, probabil foarte curand vom stabili ca aceasta campanie interna sa se desfasoare cat mai mult posibil fara aparitii in presa din partea celor doi colegi (Norut Stanisteanu si Nicoloae Florian – N.R.), pentru ca daca ar exista astfel de interventii, cu toata bunavointa celor care le sustin, presa si giurgiuvenii, cu propriul filtru de analiza, ar putea sa ajunga la idei care nu sunt reprezentative sau nu sunt favorabile PNL-ului”, a declarat Beianu.

Trecand peste aberatia propunerii, nu putem sa nu speculam faptul ca pusa in practica, aceasta masura l-ar avantaja clar pe Nicolae Florian, care are de partea lui (pe langa nucleul dur format in jurul lui din pesedisti si angajati) si doua televiziuni (TV Giurgiu si Valahia TV), plus un ziar printat si cateva site-uri deloc de neglijat. Iar jurnalistii de la „organele de presa” amintite  nu vor scapa ocaziile de a face campanie electorala pentru candidatul agreat chiar si fara prezenta acestuia in platou sau fara declaratii sau interviuri directe. Iar Dumitru Beianu stie ca se poate…

Pe de alta parte, Dumitru Beianu si sustinatorii lui Nicolae Florian stiu ca intr-o eventuala confruntare directa, favoritul lor ar avea mari deficiente de a face fata unui dialog cu Norut Stanisteanu.

Silenzio stampa insa nu ar face decat sa dea apa la moara speculatiilor (de genul acesteia pe care o lecturati acum) si sa faca deservicii mai mari PNL decat ar face – prin declaratii – cei doi candidati inscrisi in cursa.

2 comentarii

  1. Mă încearcă un sentiment contradictoriu. Nu știu ce sa fac mai întâi. Să-l critic pe Autor pentru argumentația trasă de păr? Sau să-l felicit pentru concluzia pertinentă?…

  2. NEICA JIM! CAT MAI BAGI LIMBA IN URECHE PSD-ULUI?
    AZI CAND IN BIROUL PREFECTEI SENATORUL FICACIOR SI CU CEI TREI MAGNIFICI(CUC, MINA SI ANDREI)IMPARTEAU BANII DE LA MDRAP DUPA BUNUL LOR PLAC INTR-O INSTITUTIE APOLITICA UNDE ERAI? FATA DE ACEASTA INCALCARE GRAVA A LEGII, MATA NU AI NICIO PARERE? IO N-AS DA UN BAN PE MATA!

Comentariile sunt inchise