Intalnire de gradul zero la Primarie

Intalnire de gradul zero la Primarie
Intalnire de gradul zero la Primarie

Joi dupa amiaza, Lucian Iliescu a sunat adunarea pentru stafful PSD. Nu stim daca „gornistul” a fost vestitul Titi, dar e sigur ca au raspuns prompt la apel Niculae Badalau, Ionel Dinu, Cristian Marciu, Gheorghe Dorobantu si Mircea Pencea.
Informatorii nostri nu sunt siguri daca a fost sau nu si Aurelia Dobre. Surse care vor sa-si pastreze anonimatul ne-au informat ca doamna de fier a pesedistilor din Giurgiu ar fi plecata la Bruxelles… Dar este un amanunt nesemnificativ… Marele absent de la aceasta intalnire a fost Tudorel Tone, care se pare ca a intrat foarte rapid in conflict cu Niculae Badalau.
Discutiile au vizat intarirea USL pe plan local, drept pentru care s-a facut comanda pentru mai multe materiale de constructii – de la nisip si pietris, la ceresit de toate felurile. N-a lipsit ipsosul pentru intarirea rapida a lucrarilor care s-au negociat , dar si a aliantei fratesti.
Pentru ca intalnirea s-a facut cu usile inchise, nu stim sigur nici daca Ionel Dinu s-a pupat cu Lucian Iliescu – ceea ce ne-ar da certitudinea ca s-a ingropat securea unei mai vechi dusmanii.
In functie de ce ne mai transmit informatorii nostri, va tinem la curent cu stiri prompte si obiective.

2 comentarii

Comentariile sunt inchise