Ionel Dinu arunca nucleare sau fumigene?

Intr-o conferinta de presa “pe persoana fizica”, Ionel Dinu a reusit ca timp de o ora sa spuna multe… nimicuri.
Bombele de presa asteptate au fosr niste petarde care au reusit, culmea, sa starneasca mai repede zambete decat interes.
Ce am aflat noi din acea conferinta de presa:
– Ca Ionel Dinu a cam fost exclus din PNL, dar el se agata si nu se da… dus.
– Ca documentele prin care Dinu nu mai este secretar general adjunct al PNL Giurgiu sunt niste falsuri ordinare, puse la cale de oculta din organizatie, reprezentata de Marian Maroiu si “subalternul” acestuia, Marin Anton (!?).
– Ca Marin Anton ar fi o marioneta a lui Marian Maroiu, care la randul sau este “shoulder by shoulder” cu Nicolae Barbu… Si ca toti trei vor trece cu arme si bagaje in partidul lui Victor Ponta.
– Ca Ionel Dinu va merge cu jalba in protap la Ludovic Orban (N.R. – trebuie sa se grabeasca sa il mai prinda in functie pe Sica Mandolina).
– Ca un alt document (nr. 97/06.07.2018) il anunta pe Ionel Dinu ca si-a cam pierdut calitatea de membru in PNL, (cf. art. 22 al. 2 lit. a din Statutul PNL) din cauza ca nu si-ar fi platit cotizatia de membru PNL si nici contributia de secretar general adjunct.
– Ca in loc sa declare pierduta calitatea de… membru, Ionel Dinu  declara… nula instiintarea si zice ca e la zi cu cotizatia dar are unele restante la contributie – chestiune care nu ne intereseaza.
– Ca deputatii PSD Razvan Cuc si Andrei Alexandru ar fi ajutat la convocarea cu arcanu’ a unor cetateni din judet, pe care sa ii duca la “megamitingul” lui Sica Mandolina. “Megamiting” la care – am vazut cu totii – au fost circa 50 de persoane de pe tot mapamondul.
– Ca Marin Anton ar fi fost in vizita la Niculae Badalau, “in Bolintinu’ din Vale” – asta a vrut sa fie “nucleara” de final – pentru a i se facilita intrarea in PSD. Asta a fost doar o petard care n-a bubuit – pentru ca, stiam cu totii,  acest lucru s-a intamplat in 2016. A recunoscut-o si Marin Anton, a spus-o si Niculae Badalau cu ocazia diferitelor conferinte de presa.
Asadar, asteptari mari, informatii… mici. De aici se naste intrebarea: unealta cui este Ionel Dinu.
Sunt voci care spun ca Ionel Dinu incearca o apropiere de PSD si ca ar fi primit “permisiunea” sa arunce petardele, cu conditia sa “o bage si p’aia cu Razvan Cuc si Andrei Alexandru”.
Alte voci spun ca actualul secretar general al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru, n-ar fi strain defel de “informatiile” lui Ionel Dinu – mai ales cele despre Marian Maroiu – si ca si-ar fi dat acordul pentru iesirea lui Dinu.
N.R. Conferinta lui Ionel Dinu (pe persoana fizica) ne-a dus cu gandul la celebra replica din Povestea porcului, in care printul transformat in porc ii spune sotiei (dupa ce aceasta ii arunca “soriciul” in focul din soba): “Daca te-a invatat cineva, prost te-a mai invatat. Daca ai facut dupa capul tau, prost cap ai avut”.