Ionel Muscalu, propus din nou pe lista pentru europarlamentare

Cu notorietate si experienta de exceptie (director in Primaria Giurgiu, presedinte al ANOFM, director executiv la OSIM, manager in cadrul CJ, un master la ASE Bucuresti), Ionel Muscalu este propus pentru al doua oara pe lista pentru alegerile europarlamentare.
Anuntul a fost facut de presedintele ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu, in cadrul unei conferinte de presa.
„In Biroul Politic Teritorial (BPT) ALDE s-a hotarat ca filiala Giurgiu sa il sustina pe Ionel Muscalu pe lista perntru alegerile europarlamentare.
Avem un set de criterii si, pe o scara de la unu la o suta, Ionel Muscalu a obtinut punctajul maxim, drept pentru care il vom sustine sa fie pe aceasta lista, pe un loc cat mai aproape de eligibilitate.
Rezultatele obtinute de organizatia din Giurgiu in ultimii doi ani ne dau dreptul de a avea un reprezentant pe aceasta lista, pe un loc eligibil”, a declarat Toma Petcu.
Pe contul sau de facebook, Ionel Muscalu se arata incantat de propunerea filialei si aduce multumiri colegilor din partid.
“Președintele ALDE GIURGIU, domnul Toma Petcu, a anunțat că voi fi propunerea organizației noastre pentru a candida pe lista partidului la alegerile europarlamentare, după ce s-a hotărât acest fapt în filială.
P. S. Este pentru mine o mare onoare și o responsabilitate să primesc această nouă misiune pentru filiala noastră ALDE. Mulțumesc tuturor colegilor pentru voturile date și pentru prietenie și încredere!”