Jean Jipa – de la demisia de onoare la… revenirea de onoare

Conu’ Jean Jipa, primaru’ ogrezenilor inlacrimati, s-a intors cu fata catre popor si a grait printr-un comunicat de presa ca nu ii lasa “ai nimanui”. Ii va pastori pana cand Instanta ii va desparti.
Ce schisma sa se fi petrecut in… organismul primarului? Sau in… organul de partid, ca la o saptamana dupa ce si-a prezentat demisia de onoare (act unilateral, dupa cum sustineau si… il cainau liderii partidului din care face parte J.J.), incat conu’ Jipa sa revina pe calul alb al lui Fat Frumos din Ogrezeni pentru a salva frumoasa din padurea adormita a electoratului local.
Cica n-ar fi fost chiar o schisma, ci doar… “reactiunea” sefilor lui pe linie politica, care l-au prezentat in culori atat de neprihanite ca noaptea se facea zi si ziua se facea… ca nu-l vede.
Asadar, Jean Jipa a fost si ramane inca primar de Ogrezeni, in ciuda demisiei de onoare. Pentru ca si-a fabricat o revenire de onoare, nu-I asa. Cu patetismul politic provincial de care doar politicienii “cu staif” sunt in stare.
Si uite asa a impacat Jean Jipa si capra sefilor de partid (care il voiau “de folosinta indelungata”) si varza locuitorilor care riscau sa provoace inundatii de lacrimi in localitate.
Cat despre hotararea Instantei, nu putem spune decat ca primarul e nevinovat – pana la hotararea definitiva si irevocabila.

Un comentariu

  1. Daca nu uitam ca Ogrezeni are o balta interesanta pentru Badalau, atunci ne explicam ”revenirea” acestui individ.
    Restul tam-tamului tine de psihiatrie la acest ipochimen

Comentariile sunt inchise