Juma’ de comunicat de presă – 14 pacienţi de la Secţia de Boli Infecţioase (SJU), mutaţi la spitalul din Bolintin Vale

Intr-o jumătate de comunicat de presă, DSP Giurgiu ne anunţă (în sfarşit, anunţă şi ei ceva), că 14 bolnavi de la Secţia de Boli Infecţioase de la SJU Giurgiu vor fi mutaţi în aceeaşi secţie, dar a Spitalului Orăşenesc din Bolintin Vale.
Susţinem că este o jumătate de comunicat, pentru că în informarea trimisă presei, nu se spune „14 din câţi bolnavi”, şi nici de ce mama lu’ proces verbal s-a luat abia acum această măsură? Pentru că de două săptămâni, cadrele medicale de la secţia respectivă din cadrul SJU Giurgiu, cad ca muştele. Iar cei puţini care au mai rămas, lucrează în condiţii greu de imaginat…
Iata mai jos… juma’ de comunicat de presa:

„Comunicat de presa
Directia de Sanatate Publica Giurgiu informeaza ca, urmare aparitiei unor cazuri de COVID-19 in randul cadrelor medicale din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu – Sectia de Boli Infectioase, s-a decis transferul unui numar de 14 bolnavi internati in aceasta sectie la Spitalul Orasenesc Bolintin Vale – spital suport COVID-19.
Mentionam ca acesti pacienti au forme usoare de boala, iar transportul acestora nu va periclita starea de sanatate.
Decizia a fost luat in vederea eliberarii spatiilor pentru dezinfectia intregii sectii de boli infectioase si pana la suplimentarea personalului medico-sanitar din aceasta sectie.
Directia de Sanatate Publica Giurgiu”