La ambitie! Consilierul judetean Nicusor Iacob, bagat in stand by de Prefectura

Saga consilierului judetean PNL, Nicusor Iacob este departe de a se incheia.
Suparata pe solutia (definitiva) a Instantei din Giurgiu, care i-a dat castig de cauza consilierului liberal, prefecta de Giurgiu, Carmen Nina Crisu (jurist… de meserie) duce speta la Curtea de Apel Bucuresti.
Onor Institutia Prefecturii Giurgiu a fost “pagubita” si de suma de 200 lei, suma pe care Instanta din Giurgiu a decis ca trebuie sa ii fie platita intervenientului (Iacob Nicusor) ca “cheltuieli de judecata (cheltuieli de transport)”.
Presupunem (nefiind juristi, ca doamna prefect) ca recursul formulat de domnia sa catre Curtea de Apel Bucuresti nu poate avea alta finalitate fata de solutia data de Instanta din Giurgiu. Cel mai probabil, la final se va adauga un cuvant in plus… Pe langa “Definitiva” va mai fi si “Irevocabila”…Cu aceasta noua “escapada” juridica, doamna prefect nu face (presupunem) decat sa il mai tina in sah pe Nicusor Iacob inca o perioada…
Este de neinteles cerbicia cu care doamna in cauza “sta in drum de o saiba”. Atata vreme cat si cu Nicusor si fara… Iacob, in CJ este o majoritate confortabila iar doua treimi se fac la foc automat doar la o ridicare de spranceana a lui Marian Mina.
Cert este ca stimata doamna, sefa Institutiei Prefecturii, isi mai adauga “la portofoliu” inca o plangere penala din partea PNL Giurgiu – cel putin asa a declarat presedintele liberalilor, Marin Anton.