La Consiliul Judetean sunt trei categorii de angajati…

cons. judIn cadrul unei emisiuni televizate, presedintele CJ, Marian Mina a declarat ca in institutia pe care o conduce sunt trei categorii de angajati: cei foarte bine pregatiti, cei pregatiti dar nepusi la munca si cei care nu au ce cauta in CJ…
“In CJ sunt trei categorii de angajati: sunt oameni foarte bine pregatiti, sunt angajati bine pregatiti, dar care nu au fost pusi la munca si sunt oameni care nu au ce sa caute in Consiliul Judetean.
Am avut o discutie cu toti, dar si discutii cu fiecare in parte, in momentul cand am cerut rapoartele de activitate. Le-am spus ca nu dau pe nimeni afara. Plecam la drum impreuna. Eu le cer sa munceasca si sa incercam sa deblocam toate contractele care sunt blocate. Cine poate sa tina ritmul si sa munceasca, e bine… Vreau ca toti angajatii din Consiliul Judetean sa inteleaga ca a venit vremea ca ei sa munceasca pentru judetul acesta. Si sa lase politica deoparte in interiorul institutiei. Daca eu consider ca un angajat isi face datoria si munceste, nimeni nu o sa aiba nicio problema. Niciodata. Daca sunt din cei care trag mata de coada, sa se duca acasa.
Marian Mina a precizat insa ca in CJ sunt foarte multi angajati care sunt membrii PNL… Insa, atata timp cat acestia nu fac politica in timpul programului, domnia sa va trece peste acest lucru…
“Va mai spun un lucru: ce imi e ca imi desfasor activitatea la CJ sau la sediul PNL, este acelasi lucru. Majoritatea sunt membri PNL. Dar eu trec peste acest lucru. I-am rugat sa nu faca politica la serviciu si majoritatea a inteles asta. Oamenii muncesc, isi fac datoria… Cei care nu inteleg acest lucru, cu parere de rau, ne despartim…”.

4 comentarii

  1. Sa va traduc : aia foarte bine pregatiti sunt cei(cele) -ututi(-utute) de Tica. Cei pregatiti sunt cei care il lingeau in cur pe lautarul de la Vedea. Cei care nu au ce cauta sunt cei-cele care nu stau inca capra la taxatorul din vama dar lucrurile se pot schimba,ha,ha,ha.

  2. Suntem de rasul natiunii cu acesti CUCI si MINI pe posturile lor impusi de FICATEL si DRAGNAREL .
    CV-urile lor chiar nu au relevanta,doar ii stim de prin oras unde ne invartim,ei sunt doar niste „papusele” manevrate de altii.
    NU avem oameni de calitate in judet care sa faca politica,oamenii normali stau departe de politica,lasand locul „papuselelor”.

  3. Omu e atat de capabil incat i-a citit (pe diagonala) pe toti angajatii precum scanner-ul de la casieria penny(s). Am incercat sa vad website-ul consiliului judetean, unde, banuiam, urma sa gasesc cv-ul prezidentului de carton. Surpriza(nu prea mare)! Nu se poate conecta! Asa, asteptam sa ne trimita ‘mnealui, lupu tanar, foaia matricola de la scoala generala, sa vadem si noi cum statea cu facultatile cand era mic. Ca facultati de-asta facute la nea spiru, romane-americane sau bioterre numai cine nu a vrut nu si-a facut!

    1. Asteptam foaia matricola si de la noul si rotunjorul administrator al C.J, Razvan Cuc ca si el a terminat facultatea pe la romano-americana.

Comentariile sunt inchise