La împlinirea vârstei de 90 de ani, directorul Ion Dincă a fost felicitat de primarul Nicolae Barbu

Directorul Ion Dinca a avut parte de o surpriză la aniversarea celor 90 de ani. Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a ținut să-i ureze personal „La mulți ani”, sănătate și să-i strânga mâna dascalului, în semn de respect pentru tot ce a făcut pentru școala și societatea giurgiuveană.
Spontan şi energic, aşa cum îl știm, directorul Ion Dincă a băut un pahar de șampanie cu primarul municipiului și a purtat cu acesta un dialog de câteva zeci de minute.Primarul Barbu i-a oferit domnului Dincă o icoană, un tort, o sticlă de șampanie, o diplomă și un buchet de flori, gest care l-a impresionat pe venerabilul nonagenar.
Iată urarea postată de primarul Nicolae Barbu pe contul său de facebook:“Cu o deosebită onoare și emoție l-am vizitat astăzi pe domnul director Ion Dincă, la aniversarea celor 90 de ani binecuvântați și rodnici!
Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru frumoasa noastră comunitate, pentru darul luminos al cunoașterii pe care ni l-ați oferit și pentru exemplul personal al unui adevărat dascăl și cetățean de onoare.
Vă doresc multă sănătate, fericire și nenumărate momente de bucurie și satisfacție alături de cei dragi!
Să ne îngăduie Bunul Dumnezeu să vă sărbătorim și peste zece ani!”
Aceleași calde gânduri și sincere urări și din partea redacțiilor Opinia giurgiuveanului și OPEN TV.