Laurentiu Tintea a fost eliberat din functie

SAMSUNGIn urma cu cateva minute, purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat ca in sedinta de Guvern de astazi, subprefectul Laurentiu Tintea a fost eliberat din functie. In aceeasi sedinta a mai fost eliberat din functie si subprefectul de Ialomita.
Inca o data, sursele noastre s-au dovedit a fi credibile (http://opiniagiurgiu.ro/administratie/subprefectul-laurentiu-tintea-va-fi-eliberat-din-functie-in-sedinta-de-guvern-de-miercuri/).
Aceleasi surse ne-au informat ca in la Prefectura, in locul lui Laurentiu Tintea, Guvernul va numi un alt subprefect, “de preferat liberal sau fost lucrator in Guvern”.
In mediile politice se vehiculeaza ca Lucian Dumitru ar putea reveni pe acerasta functie (pentru o perioada determinate, evident). La fel de probabil este ca “liberalul” care va fi numit, sa fie unul care “s-a lepadat” de curand de liberalism.
De altfel, in aceleasi medii politice se vorbeste despre “o masinatiune” care ar fi declansat ancheta asupra subprefectului de Giurgiu, de care nu ar fi straini liberali din Giurgiu si de la Centru. Deh, alegerile se apropie si trebuie sa inceapa… hora si sa castige cine trebuie. Iar daca nu castiga, macar sa isi poata face mendrele…

2 comentarii

  1. Asa zisa externalizare a incasarilor pentru a primi comision, nu este o initiativa pentru un deschizator de drumuri, cum sugera fostul subprefect, este doar o alta metoda de a fura bani, de catre cei care l-au numit in functie….
    Adica au mai facut si altii….iar cei mici, pica primii…

  2. Rotiti subiectul asta de cateva zile, precum porcul dovleacul, fara sa ne oferiti nimic concret. Doar abureala. Deci pana la urma, dupa aprecierea ta de ziarist tavalit in politica mai ceva ca carameaua prin lapte, e mai important sa ne prezinti ce „se vorbeste” si ce „se vehiculeaza” in piata decat ce au facut aia acolo, cu subiect si predicat. Halal jurnalism.
    Cei care sug la burta care da mai mult lapte nu vor primi niciodata mai mult decat ce e sub burta.

Comentariile sunt inchise