Liberalul Floricel s-a intors in PSD

floricel-si-badalauAnunt socant facut astazi in conferinta de presa de liderul social democratilor giurgiuveni – senatorul Niculae Badalau: “In urma discutiilor pe care le-am avut cu deputatul Nicolae Florian acesta a revenit astazi in PSD si a semnat adeziunea la noi in partid. Asadar este membru in PSD si va ajuta la campania electorala pentru alegerile parlamentare”…
Badalau a mai declarat ca Floricel este un om valoros si va avea, cu siguranta, o functie importanta in administratia judeteana.
Despre “ratacirea” lui Nicolae Florian pentru o perioada de aproape un an pe la PNL, Niculae Badalau a vorbit scurt, gasindu-i circumstante atenuante lui Floricel:
“A avut un vis, acela de a candida pentru Primarie, vis pe care l-a urmat… A candidat, insa in timpul campaniei electorale nu a spus nimic urat despre partid sau colegii de la PSD. Floricel nu va candida la alegerile parlamentare din acest an, nu doreste acest lucru”, a precizat Niculae Badalau.

4 comentarii

  1. Ce încredere să avem noi giurgiuvenii în Bădălău şi să-l mai alegem senator, dacă nu-i constant nici în ce zice, nici în ce face? Mai deunăzi, zicea că nu-l mai primeşte pe Floricel în PSD, că e un traseist, că l-a părăsit pentru PNL. Câţi bani a primit Bădălău de la Floricel ca să-i dea o funcţie, deoarece în cercurile apropiate lui cere bani pentru funcţii!!! Floricica e un PENAL, ca şi Bădălău, care a fost chemat pe la DNA şi dacă va ieşi senator, nu se ştie pentru cât timp îl va avea Giurgiul senator, deoarece a făcut multe învârteli, matrapazlâcuri. E un ţăran parvenit!!! Floricica nu e NICIUN CÂŞTIG pentru PSD, ci doar un balast avid de funcţii şi bani, care cât a fost deputat i-a cam obligat pe giurgiuveni să-i cumpere camerele de filmat. NU A FĂCUT NIMIC BUN pentru giurgiuveni. Peste tot în Giurgiu vezi serviciile de securitate ale lui Floricel, unele pe bani publici, din taxele şi impozitele giurgiuvenilor.

  2. Vai mama noastră cu acești politicieni de carton.Când am văzut știrea mi-a lăsat un gust amar.Pe acest om nu.l interesează decât bunăstarea lui si atat.Votul meu sa schimbat radical,fata de Psd-Pnl.Pleacă ai noștri,vin ai noștri noi rămânem tot ca prosti.

  3. Păi, în condițiile astea, trebuie să-si ia și „bagajele” care l-au însoțit.
    Altfel, vom rămâne cu o convingere: totul a fost o stratagema, prin care PSD și-a mai plantat câțiva oameni în Consiliul local. Și chiar în cel județean…

Comentariile sunt inchise