Liviu Dragnea il sustine pe Nicolae Barbu

DSCF9283Marti, 31 mai, preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost prezent in mijlocul social democratilor giurgiuveni. Intalnirea cu caracter de sustinere a candidatilor la primariile din judet, a fost una fara fast excesiv, in sala Ateneului giurgiuvean fiind prezenti peste 200 de pesedisti si, bineinteles, candidatii la primarii.psd 1
Mai intai, presedintele PSD Giurgiu – Niculae Badalau – a facut oficiile de gazda, prezentand rand pe rand toti candidatii la primariile din localitatile judetului.
In alocutiunea adresata celor prezenti in sala, Liviu Dragnea, Preşedintele Partidului Social Democrat s-a arătat extrem de optimist în legătură cu alegerile locale din 5 iunie.
Dragnea a precizat ca PSD reprezinta o mare familie, PSD este un partid ce “nu poate fi injunghiat sau omorat, ci poate fi doar ciupit. Liderul social democrat a tras si un semnal de alarma in legatura cu alegerile, indemnand pesedistii sa nu se lase provocati in actiuni care sa contravina legilor in vigoare. Acesta a precizat ca oamenii pesedeului trebuie sa fie atenti la “smenarii”care incearca sa cumpere voturile, sa intimideze sau sa ameninte. “Noi ne aparam obiectivele. Problema grava la Partidul din giurgiu este cea la de la…genunchi. Aceasta nu se indoaie” a spus Dragnea .psd 2
Liderul PSD a încheiat conferinţa de presă cu o atitudine pozitivă, spunând că nota dominantă în partid, dar şi printre alegători, trebuie sa fie optimismul.
Președintele PSD a mai precizat că are încredere in Nicolae Barbu si isi doreste ca edilul actual sa mai castige un mandat, spunand despre Nicolae Barbu ca este “un om serios,foarte organizat, un om care a inteles de ce are nevoie orasul Giurgiu in continuare”.

Articol comandat de PSD Giurgiu

Editat de SC DUNAV MEDIA SRL

CF. AEP – 21160002

Mandatar Financiar – Cojocaru Dorin
.