Lucian Iliescu recunoaste ca Barbu va fi un bun primar

Lucian  Iliescu recunoaste ca Barbu va fi un bun primar
Lucian Iliescu recunoaste ca Barbu va fi un bun primar

Se spune ca daca un competitor recunoaste calitatile adversarului – mai ales in politica, inseamna ca adversarul  este unul de valoare…

Desi in toata perioada de campanie electorala, Lucian Iliescu a declarat ca Nicolae Barbu nu are calitati de conducator, nu cunoaste administratie, iata ca am trait sa vedem si momentul in care acelasi Lucian Iliescu ii recunoaste meritele lui Barbu.

La finalul  sedintei de constituire a Consiliului local si de depunere a juramantului si investire in functie a primarului nou ales, Lucian Iliescu a avut un discurs mai mult decat pacifist, chiar laudativ la adresa lui Nicolae Barbu:

„Il felicit pe noul primar, pe domnul Barbu. Dumnealui poseda o buna experienta in administratia locala, fiind consilier local in mandatul trecut. Si sper ca problemele ce se vor ivi sa le poata rezolva usor, alaturi de colectivul Primariei. Giurgiu este un oras cu posibilitati financiare reduse, care trebuie dezvoltat, si trebuie sa ajutam acest oras. Eu unul am stat patru mandate iar realizarile noastre se vad si e normal sa se continue. Consiliul local va trebui sa il sprijine pe actualul primar. Va doresc succes, domnule Barbu, si va asigur ca de la locul meu de munca voi fi la dispozitia dumneavoastra, va voi sprijini atunci cand o veti cere. Nu sunt suficienti patru ani, un singur mandat, pentru a face sa se cunoasca ceva si de aceea va doresc cat mai multe mandate in fruntea Primariei”.

N.R. – Sa nu te increzi in greci, nici atunci cand iti fac daruri…