Lucrarile de aductiune a gazelor si bransamentele individuale ale giurgiuvenilor – tema dezbaterii publice de joi, 24 septembrie

Ateneul BalanescuPrimaria Municipiului Giurgiu organizeaza joi, 24 septembrie, de la ora 17:00, la Ateneul Nicolae Balanescu, o dezbatere publica cu privire la lucrarile de aductiune de gaze si la bransamentele individuale ale locuitorilor. Prin aceasta intâlnire municipalitatea ii va pune fata in fata pe reprezentantii Wirom, pe cei ai firmelor autorizate sa execute lucrari la reteaua de gaze, pe beneficiari, dar si reprezentanti ai Primariei. Discutiile se vor axa pe proceduri de lucru, iar cetatenii prezenti vor putea sa isi expuna problemele si sa afle raspunsuri in mod direct.

Pentru operativitate, la adunare sunt asteptati sa participe reprezentanti de pe strazile unde se executa lucrari sau se asteapta extinderea retelei de gaze. Este indicat ca reprezentantii cetatenilor sa vina la intalnire cu o centralizare a problemelor din zonele pe care le reprezinta.

Invitația este deschisa tututor giurgiuvenilor care intâmpina probleme, prin aceasta dezbatere urmarindu-se o informare cat mai corecta a cetatenilor cu privire la  procedura de lucru, termene de executie si costuri.

De asemenea, cetatenii pot inainta intrebarile , propunerile de discutii sau problemele punctuale cu care se confrunta, pe adresa de email: sesizari@primariagiurgiu.ro, pe pagina oficiala de facebook a Primariei Giurgiu, la sediul Primariei – Biroul de Relații cu Publicul sau la telefonul 0246/ 211 627, int.188, persoana de contact Dana Cirjaliu.