Mai sunt doua zile pana la crosul Free Spirit Run – 237 de atleti inscrisi pana acum

cros 1In sala de sedinte a Consiliului Local Giurgiu a avut loc o conferinta de presa in cadrul careia s-a marcat un eveniment transfrontalier important: a doua editie a crosului Free Spirit Run Ruse – Giurgiu.
La eveniment au fost prezenti primarul Nicolae Barbu, viceprimarul de Ruse – Ivan Grigorov si presedintii celor doua cluburi sportive organizatoare ale evenimentului: Evgheni Natov – presedintele Clubului sportiv Dunav Ruse si Adonis Puiu – presedintele clubului sportiv Dunarea Giurgiu.
“Acest eveniment sportiv este benefic pentru comunitatile din Giurgiu si Ruse si demonstreaza trainicia legaturilor dintre populatia de pe cele doua maluri ale Dunarii in toate domeniile.
Daca anul trecut, la prima editie, startul s-a dat din Giurgiu, acum noi vom fi gazda pentru sosirea concurentilor… Anul acesta, ca o recunoastere a acestui eveniment sportiv, la Giurgiu au fost invitati si vor participa, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Florin Florea si secretarul general al federatiei, Iancu Augustin”, a precizat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.
Dupa ce a multumit presedintilor celor doua cluburi sportive din Giurgiu si Ruse, dar si sponsorilor, pentru implicare, edilul sef din Giurgiu i-a predat stafeta viceprimarului din Ruse…
Ivan Grigorov si-a exprimat bucuria pentru faptul ca anul acesta, startul competitiei va fi dat din Ruse, a felicitat organizatorii si a precizat ca imediat dupa finish va incepe efortul pentru organizarea crosului de anul viitor.cros 2Asadar, la crosul Free Spirit Run, editia 2017, pana in acest moment s-au inscris 237 de sportivi din 11 tari. Startul se va da la ora 11:00 din orasul Ruse si se asteapta ca dupa 40 de minute sa treaca linia de sosire primii concurenti. La ora 13:30 va incepe festivitatea de premiere pe categorii: grupa de varsta 18 – 40 de ani fete si baieti; si grupa peste 50 de ani… Fondul de premiere este de 6.000 de euro…