Marin Anton – atac la conducerea USL a municipiului

Pe Marin Anton, pre¿edintele PDL Giurgiu, l-a cuprins mila de locuitorii municipiului si judetului Giurgiu. La o recenta conferinta de presa, Marin Anton a tunat si a fulgerat impotriva celor care nu se preocupa de intrarea in normalitate „din punct de vedere caldura” – cum ar spune un clasic in viata. Acest Sfântul Gheorghe al PDL, a acuzat administratia locala din Bolintin Vale ca nu da caldura populatiei, dupa care, la indemnul jurnalistilor a dat cu sabia si in administratia locala din municipiul Giurgiu.
„Orasul Bolintin Vale nu are apa calda si caldura. Spitalul de copii de acolo, la fel. Dezinteres total al administratiei locale vis a vis de cetatenii platitori de taxe si impozite Este inadmisibil. Este o proasta gestionare a situatiei din partea PSD, pentru ca primarul e din acest partid”.
Referindu-se la orasul Giurgiu, Marin Anton a precizat ca autoritatile din municipiu nu ar trebui sa astepte 1 noiembrie pentru a da caldura…
„Asa vrea USL, sau Consiliul Judetean. De ce nu sariti? Ca nu aveti apa calda de ani buni? Nu este posibil ca in secolul XXI sa traiti aici in conditii mai rele ca pe vremea lui Ceausescu. Este un management prost, iar cei care administreaza CET-ul nu se preocupa… Sunt ingrijorat de ceea ce se intâmpla in orasul pastorit de USL. Ma mir ca giurgiuvenii asteapta linistiti data de 1 noiembrie, dar dupa aceasta data va promit ca ma voi implica activ pentru rezolvarea acestor probleme”.

Un comentariu

  1. Marin Anton se leaga de altii in loc sa se ocupe de problemele din propriul partid. Si-a dat seama probabil ca nu mai au nicio sansa in alegerile din 2012.

Comentariile sunt inchise