Marin Anton bate palma cu Costel Carapanceanu – Ce spune primarul din Ghimpati

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a declarat ca isi va retrage plangerea impotriva primarului Constantin Carapanceanu si, mai mult decat atat, ii va da telefon primarului din Ghimpati sa stinga litigiul pe care il au de mai bine de un an de zile.
Motivul atitudinii lui Marin Anton este pozitionarea lui Constantin Carapanceanu impotriva senatorului Niculae Badalau…
“Eu am un proces cu Costel Carapanceanu. Din cauza atitudinii lui, atitudine pe care a avut-o fata de Badalau o sa imi retrag plangerea penala si o sa vorbesc la telefon cu domnul primar din Ghimpati. Dupa multa vreme o sa ii dau un telefon si o sa discut cu el. Eu am avut o problema cu Costel Carapanceanu,iar problema aceasta se transeaza intre noi. Nu implicam familia si copiii.
Eu nu fac precum domnul Badalau… Pana la urma, Badalau a vrut sa ii bage baiatul in puscarie! Despre ce discutam? A actionat impotriva copilului lui Carapanceanu… Foarte urat!”, a declarat liderul PNL Giurgiu, Marin Anton.Contactat telefonic, primarul comunei Ghimpati, Costel Carapanceanu a declarat in exclusivitate pentru Opinia giurgiuveanului ca a fost sunat de catre Marin Anton…
“M-a sunat ieri dimineata (joi, 20 septembrie – N.R.) domnul Marin Anton, am discutat, insa eu consider ca ne-am impacat abia dup ace urmeaza… spritzul. Ma bucur ca s-a intamplat asa, personal nu aveam vreun sentiment de ura fata de Marin Anton”, a declarat Costel Carapanceanu.