Marin Anton: “Subprefectul si seful politiei din Giurgiu sunt pe lista neagra a lui Niculae Badalau”

M-Anton-poligrafIn cadrul unei conferinte de presa, presedintele liberalilor giurgiuveni a facut o serie de declaratii cu privire la intentia liderilor PSD Giurgiu de a face  schimbari majore in institutii importante din judet.
Marin Anton a facut referire la o posibila inlocuire a sefului Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu – comisarul sef Ion – Viorel Polexe, dar si de o alta schimbare “inevitabila”, a subprefectului Fabian Tarca…
“Unul dintre subiectele discutate foarte aprins la nunta de la Comana, dupa incidentul provocat de Niculae Badalau a fost demiterea domnului Polexe din fruntea Inspectoratului de Politie, doar pentru ca a acceptat plangerea penala facuta de mine, iar la insistentele lor nu ar fi vrut sa faca nicio neregula…
In ce priveste demiterea subprefectului Fabian Tarca, ordinul este semnat deja, insa se asteapta publicarea acestuia in Monitorul Oficial. Aici exista niste substraturi… Se cunoaste faptul ca Fabian Tarca este “omul” lui Andrei Alexandru si Razvan Cuc, iar Badalau il asteapta pe Cuc sa ii pupe talpa, o conditie pentru mentinerea pe post a subprefectului.
Este o actiune impotriva domnului Razvan Cuc, care va candida pentru sefia organizatiei PSD Giurgiu si, cel mai probabil, va castiga… Este o batalie interna in PSD Giurgiu, pe viata si pe moarte – Badalau il sustine pe Marian Mina, iar in partea cealalta sunt Cuc si Andrei Alexandru.
Spun ca Razvan Cuc are sanse foarte mari sa castige batalia, pentru ca foarte multi primari au interese nete la Ministerul Transporturilor pentru proiecte viitoare sau in derulare…” a declarat Marin Anton.