Micutul Luca Andrei Dinu are nevoie de ajutor!

O familie din Giurgiu are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet. Acum, mai mult ca oricand !
Micutul Luca Andrei Dinu, in varsta de doar sapte ani se lupta cu o afectiune grava : Rahitism hipofosfatemic – Genu Varum Bilateral, afectiune care-l impiedica sa alerge si sa se joace ca orice copil de varsta lui.
Familia micutului locuieste in cartierul Tineretului din Giurgiu, iar apelul pentru ajutor a fost facut de Asociatia – Salveaza o inima !
Familia a fost cu Luca Andrei pe la toti specialistii care ar fi putut sa ajute la diagnosticare si, eventual la interventii care sa amelioreze afectiunea, insa abia la varsta de cinci ani i s-a pus diagnosticul clar. Din acel moment, Luca urmeaza zilnic un tratament costisitor, insa nu poate sta in picioare mai mult de 10 minute.
Pentru a se putea bucura de copilarie, Luca Andrei are nevoie de o interventie chirurgicala la ambele picioare, la Spitalul Ponderas. Insa interventia chirurgicala costa 5.800 de euro, suma pe care familia lui Luca nu o are.Aici putem interveni noi toti ! Nimic nu e mai frumos decat zambetul fericit al unui copil !
Pentru donatii va punem la dispozitie urmatoarele conturi ale Asociatiei – Salveaza o inima :
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Comentariile sunt inchise