Ministerul Sănătății e bolnav – După ce a avizat dezinfectarea străzilor, aflăm că măsura e egală cu zero

La o lună după declanșarea pandemiei în Romania, Ministerul Sănătății publică pe pagina de facebook că dezinfectarea străzilor nu ajută la combaterea COVID-19!
Asta, după ce, primarii au fost obligați prin Ordonanță militară sa facă aceste dezinfecții, ba chiar se recomandau substanțele cu care să se efectueze dezinfectarea “suprafețelor extinse”.
In acest ritm, ne așteptăm să ni se spună de către același minister, că spălatul pe maini nu ajută la nimic, iar gelul dezinfectant îngrașă covidul.
Este emblematică postarea primarului municipiului Brăila, care spune tot despre “boala” Ministerului Sănătății…

“ABERATIA ZILEI LA MINISTERUL SANATATII
Azi, la aproape o luna de la declansarea pandemiei, Ministerul Sanatatii a publicat pe pagina de facebook ca „DEZINFECTAREA STRAZILOR NU AJUTA LA COMBATEREA COVID 19” !!!
Dupa dezertarea prin demisie a fostului ministru Costache, azi, s-au trezit sa posteze pe facebook ca dezinfectarea strazilor nu combate COVID 19 !!! Sa va fie rusine !!!
Acum 2 zile am fost inspirat si am facut print screen cu lista produselor biocid pentru spalarea strazilor de pe site-ul Ministerului Sanatatii. Azi v-ati sucit stimabililor?
– Dupa ce solicitati primariilor PSD, PNL, etc. sa cheltuie bani pentru combaterea COVID 19,
– dupa ce toti primarii indiferent de culoarea politica dezinfecteaza strazi,
– dupa ce presa prezinta la stiri de saptamani bune cum se dezinfecteaza strazile si trotuarele,
– dupa ce se da o noua Ordonanta Militara prin care ni se impune sa dezinfectam scarile de bloc.
nu ne transmiteti nici macar o adresa prin care sa va cereti scuze si sa spuneti ca ne acoperiti costurile rezultate din incompetenta voastra?
Cand mai postati ca si dezinfectarea scarilor de bloc impusa prin Ordonanta Militara nu ajuta la combaterea Covid 19?
Dupa ce se termina epidemia?
Am inteles ca nu vreti sa aducem teste gratuite (prin donatie) la Braila , pentru ca o sa se testeze si se va afla adevarul sau ca sa aduceti voi pe bani, dar chiar asa sa va faceti iar de rasul tuturor?
Doar ca de aceasta data:
DOMNULE MINISTRU „PROSTIA VOASTRA” ESTE PE SANATATEA NOASTRA !!!”