Ministrul Badalau a fost atacat cu… “injective”

Ieri seara, la iesirea din curtea unei televiziuni, ministrul Niculae Badalau a fost abordat de protestatarul de meserie Marian Moroșanu, zis Ceaușescu. “#rezistul” i-a cerut lui Badalau sa isi ceara scuze pentru intamplarea din toamna lui 2018, cand senatorul pesedist “i-a dat dezlegare” unui manelist sa cante o manea, jignind romanii din diaspora (Sha la la la la la/să vină diaspora/ Sha la la la la la/ ca să ne pișăm pe ea).
Conform www.evz.ro (https://evz.ro/scandal-rezist-badalau.html), protestatarul ar fi spus: “Cum e, mă, hoților? Nu vă e rușine că vă pișați pe diaspora? Nesimțitule, huliganule, jigodie ce esti! Bădălau, să-ti fie rușine, te pisi tu pe diaspora? Cere-ți scuze!”
Contactat de presa centrala, giurgiuveanul nostru a declarat ca nu poate accepta limbajul folosit de protestatarul #rezist, dar, spun jurnalistii, a inventat si un cuvant nou – “injective”…
„Respectivul domn a fost și acasă la mine. Nu cred că răspunde juridic pentru că are o problemă. Mie nu poate să îmi fie decât milă. Sunt tot felul de oameni. Limbajul pe care îl folosește nu pot să îl accept, dar nu pot să îi răspund. Nu putem să acceptăm să fie folosite asemenea ‘injective’. Vizavi de partea penală e mai complicat să fie tras la răspundere”, a declarat Niculae Bădălău la un post de televiziune central.
N.R. Ceea ce nu stiu jurnalistii din Capitala, este faptul ca Badalau nu a gresit cuvantul. El crede cu tarie ca se spune “injective”, pentru ca in multele conferinte de presa sustinute la Giurgiu, a folosit de nenumatare ori acest cuvant.