Ministrul Transporturilor, Razvan CUC – inca un avertisment pentru constructori

Sambata, in cadrul conferintei “Ora infrastructurii” (o radiografie saptamanala care priceste starea santierelor), ministrul Transporturilor, Razvan CUC s-a declarat profund nemultumit de stadiul mai multor lucrari din infrastructura rutiera, aratand ca in ultimele vizite facute pe santiere a constatat ca, in ciuda avertismentelor, unii constructori au inca o mobilizare slaba.
Razvan Cuc a dat si doua exemple in acest sens, spunand ca rezultatele sunt dezamagitoare: lotul 2 de pe autostrada Sebeș – Turda (constructor: asocierea Aktor – Electroconstruct Trading si sectorul Chețani – Câmpia Turzii de pe autostrada Brasov – Oradea (constructor asocierea Straco – Specialist Consulting – Total Road).
Cuc a mai precizat ca un alt motiv de reziliere a contractelor va fi modul în care contractorii îşi plătesc subcontractorii, la timp sau cu întârziere…
„Unde nu sunt mobilizaţi, vor pleca acasă şi trei ani nu mai au ce căuta în România, le dăm certificat constatator negru şi am încheiat discuţia. Aici este o problemă de asumare”, a spus ministrul.