Misiune îndeplinită, Marian Mina poate fi lăsat liber

Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, declara marți seara la un post TV, ca DSP răspunde ordinelor politice venite de la prefecta de Giurgiu, Aneta Matei și de instrucțiunile venite de la PNL. Astfel, Mina a arătat și motivul pentru care a fost izolat în apartament, fără niciun document și verificat din două în două ore de polițiști și jandarmi: pentru ca liderii PNL Giurgiu “să poată lucra” la primarii PSD pentru a se prezenta cu acestia în fața premierului Ludovicv Orban.
Ei bine, acest lucru chiar s-a întâmplat – 29 de primari din județ (25 de la PSD) s-au întâlnit ieri seară cu Orban, acesta și-a recitat promisiunile, ceea ce înseamnă că targhetul liberalilor a fost atins, iar
Mina poate fi eliberat!
Ce au scăpat din vedere liberalii este faptul că Marian Mina va ieși din izolare cu aura de victimă, iar cărămida de “dizident” cu care se va bate în piept va cântări multe voturi.
Iata ce scria Marian Mina pe contul sau de facebook în această dimineață:
“DSP Giurgiu continuă abuzul îndreptat împotriva mea. Fără să se fi emis o decizie de carantinare pe numele meu și în ciuda celor două teste negative pe care le-am și prezentat public, sunt ținut, în continuare, abuziv în casă și verificat periodic de poliție. Nu voi tolera sub nici o formă atitudinea discreționară care m-a transformat în prizonier politic în propria casă. Avocații mei au derulat deja, în instanță, procedurile legale pentru oprirea acestei bătăi de joc.”
I.D.