Misterul cablurilor care au luat foc din senin in municipiul Giurgiu

Miercuri seara in jurul orei 21:08 fix (ora primului anunt facut de ISU Giurgiu), firele electrice aflate la intersectia strazilor Negru Voda si Daciei au luat foc. Fara nicio noima. Cel putin asa sustin cei de la ISU, care n-au putut stabili cauza, spunand ca asteapta echipele de interventie de la ENEL sa soseasca la fata locului.
Echipe care s-au tot lasat asteptate, din moment ce nici la ora 21:20 nu au ajuns (ora consemnata tot de ISU).
“Cauza se va stabili la finalul intervenției. Momentan se așteaptă o echipa din cadrul societății de distribuție a energiei electrice”, au scris cei de la ISU pe grupul de comunicare de pe WhatsApp.
Pana primim un comunicat de la ENEL, nu putem sa trecem cu vederea ca toata ziua de miercuri, in acea zona au lucrat, ati ghicit, echipe de la ENEL, care au surubarit, au schimbat conductori, s-au mai odihnit, iar pe seara au declarat lucrarile finalizate, cat sa tina o viata. Ca sa iasa treaba buna. Si a iesit, dupa cum observam.
De asemenea, nu putem trece cu vederea faptul ca s-a lucrat chiar in zona in care locuieste edilul sef, Nicolae Barbu. Insa, daca echipele de la ENEL au fost de fapt de la Servicii Energetice “Muntenia SA”, adica de la compania condusa de fostul viceprimar, Alexandru Vladu?
Nu mergem pana acolo cu fandacsia, incat sa credem ca “ezista” vreo legatura, “da’ uite dom’le cum le potriveste soarta”…
Pana primim informatii de la compania de electricitate, va putem spune ca la fata locului s au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu 1 ASAS și 6 subofițeri.I.D.

Un comentariu

Comentariile sunt inchise