Miza PESport a fost castigata de 250 de copii

p7250 de copii, fotbalisti din Giurgiu, Bucuresti, Zimnicea sau Cernica au mizat timp de doua zile PESport la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul competitiei “Mizam PESport” organizata de Asociatia Sportiva “Viitorul” Giurgiu in parteneriat cu PES activists Giurgiu si TSD Giurgiu.
Catalin Nedea, presedintele Asociatiei “Viitorul” Giurgiu s-a aratat incantat de numarul participantilor la competitie, dar si de modul in care aceasta s-a desfasurat.
“La competitie s-au inscris 16 echipe – opt la categoria de varsta 2007 si opt la categoria 2005. Indiferent de rezultat, toate echipele au cate un premiu asigurat, insa locurile I vor primi cate un echipament complet, diplome, medalii si, evident, cupa. Locul II primeste diplome, medalii si 5 mingi de fotbal, iar locul III va primi pe langa medalii si diplome si trei mingi de fotbal. Pentru anul 2018 va fi organizata inca o competitie in sala – pentru categoria de varsta 2009, iar in primavera viitoare vom mai organiza o competitie pentru categoria de varsta 2005 si 2007” a declarat Catalin Nedea.p6Cosmin Dobrescu, antrenorul clubului “Viitorul” a spus ca aceasta competitie a fost benefica pentru copii, acesta fiind si motivul pentru care a fost organizata…
Omul cu ideea si cu premiile, presedintele PES activists Giurgiu, George Palalau s-a implicat total in acest eveniment, astfel ca premiile pentru sportivi sa fie consistente…
“PES activists Giurgiu a venit cu un aport substantial – premiile pe care le primesc sportivii participanti si castigatorii”, a precizat George Palalau.P 1Trebuie sa mai precizam ca la festivitatea de decernare a premiilor a participat si secretarul PES activists Romania – Janina Sitaru dar si presedintele interimar al PSD Giurgiu – Marian Mina.
Iata care este clasamentul final al competitiei la cele doua categorii de varsta:
Clasament – Grupa 2007:
1.Viitorul Giurgiu
2.Real Stars
3.Cernica
4. Sport Team Giurgiu
5.Dunarea Zimnicea
6.CSS Giurgiu
7.Viitorul Zimnicea
8.Joga Bonito.

Clasament – Grupa 2005:
1.Juniors Berceni
2.LPS Mircea Eliade
3.Viitorul Giurgiu
4.Daimon Bucuresti
5.Sport Team Giurgiu
6.ACS Cernica
7.Dunarea Giurgiu
8.Viitorul Zimniceap5