Motivul excluderii lui Stanisteanu din BPJ – „tupeul” de care a dat dovada cand s-a inscris in competitia interna a PNL

norut 1jpgIn conferinta de presa a PNL Giurgiu de vineri 16 octombrie, Norut Stanisteanu a iesit din tiparele cu care ne-au obisnuit politicienii in ultima perioada (umilinta in fata sefilor de partid) si a facut declaratii transante vis a vis de excluderea unor liberali din Biroul Politic Judetean. Le reamintim cititorilor nostri ca Dumitru Beianu, co-presedintele numit al PNL Giurgiu, cu girul Biroului Politic National a modificat structura BPJ Giurgiu. In acest mod, mai mult de 10 vechi membri PNL au fost inlocuiti fara nicio explicatie care sa stea in picioare, cu alti liberali apropiati ai lui Dumitru Beianu.

Neinvitat la conferinta de presa, Stanisteanu a intrat totusi in sala si, dupa ce co-presedinti au relatat motivele care au stat la baza excluderilor, si-a spus franc punctul de vedere.

„Nu am de gand sa ma victimizez, dar ma consider nedreptatit de decizia luata. Cat despre motivele invocate (neplata cotizatiei si ineficienta – N.R.), acestea sunt incorecte si puerile. In campaniile de la europarlamentare si prezidentiale din 2014 am fost alaturi de PNL in aproape toate localitatile judetului, chiar daca nu am fost atat de vizibil din motive lesne de inteles… De asemenea, nu se poate motiva aceasta excludere a mea (asa cum se pare ca ar fi declarat Dumitru Beianu – N.R.) pe faptul ca la mitingul de la Bucuresti nu as fi adus norma de oameni impusa… Am fost prezent cu opt persoane, din maximum zece cat ar fi trebuit – deci nu se pune problema de ineficienta. In ce priveste cotizatia, mi se pare un motiv pueril…

Consider ca principalele motive pentru care am fost exclus sunt de fapt doua: lipsa de comunicare cu presedintele PNL – Dumitru Beianu. Domnia sa nu are niciun fel de comunicare cu anumiti membri, nu socializeaza si nu da telefoane pentru a se consulta cu privire la anumite hotarari. Dar cel mai important motiv a fost <<tupeul>> meu de a participa la sondajul intern din cadrul PNL Giurgiu, sondaj care trebuie sa stabileasca cine va fi candidatul pentru primaria Giurgiu. Probabil ca am deranjat pe cineva…

Procedeul de excludere a mea din BPJ a fost statutara dar, moral nu a fost corect, avand in vedere ca sunt in cursa acestui sondaj intern”, a declarat raspicat Norut Stanisteanu.

Fostul membru al BPJ a precizat ca nu va parasi PNL dupa aceasta lovitura sub centura aplicata de Dumitru Beianu, ca va ramane simplu membru si va raspunde chemarilor la actiunile pe care le intreprinde partidul. In ce priveste competitia interna, in care este inscris alaturi de Nicolae Florian, Stanisteanu a spus ca ceea ce i s-a intamplat saptamana trecuta l-a mobilizat si mai mult si spera ca sondajul sa fie finalizat cat mai repede si cat mai corect.

Norut Stanisteanu a mai declarat ca in cadrul organizatiei municipale PNL Giurgiu au mai fost intreprinse actiuni cu membrii PNL la care a fost invitat numai celalalt competitor.

Intrebat cum comenteaza aceste reprosuri, copresedintele PNL Giurgiu – Dumitru Beianu – a refuzat sa ofere vreun raspuns.

5 comentarii

  1. Observati cata nesimtire din partea colegilor domnului Stanisteanu…

    „Norut Stanisteanu a mai declarat ca in cadrul organizatiei municipale PNL Giurgiu au mai fost intreprinse actiuni cu membrii PNL la care a fost invitat numai celalalt competitor.”

    Pe spatele lui v-ati ridicat haimanaleor….

    RUSINE! RUSINE! RUSINE!

  2. Giurgiu este al unui om ca domnul Stanisteanu, nu al hotilor care au facut abuz de putere…dar stiti de ce au facut asta? DIN FRICA…. Hai Stanisteanu!

  3. macar Stanisteanu(cu bune si rele) a demonstrat ca poate ajuta acest oras(a se vedea activitatea sa cat a fost prefect),pe cand floricel de 4 ani doarme in parlament fara sa aduca un investitor pentru amaratii care l-au votat.asa ca,cine are cap poate trage concluziile

Comentariile sunt inchise