“Nationalizarea” Pilonului II de pensii, pasul care “va da foc Romaniei”!

Saptamana trecuta, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton a facut o previziune, care “s-a concretizat” in numai doua zile…
In cadrul unei conferinte de presa, Marin Anton a declarat ca PSD isi doreste sa “desfiinteze” Pilonul II de pensii si sa “treaca” banii in Pilonul I.
“PNL a inceput o campanie de informare si constientizare a populatiei vis a vis de pericolul de desfiintare a Pilonului II de pensii.
Exista o dorinta exacerbate a liderilor PSD de a administra cei 9 miliarde de euro aflati acum in Pilonul II – aproape 4% din PIB-ul Romaniei. Cel mai probabil, acesti bani sunt necesari Guvernului PSD, pentru ca nu mai au solutii pentru plata promisiunilor electorale.
Speram ca in urma demersului nostru, acest proces al PSD sa nu aiba finalitatea pe care si-o doresc liderii social democrati. Este un demers pe care il demaram si la Giurgiu, cu distribuirea a 25.000 de pliante in toate localitatile din judet”, a declarat liderul PNL Giurgiu.La numai doua zile dupa aceasta declaratie, in presa nationala a explodat stirea conform careia exista un proiect legislativ, prin care guvernantii vor sa sisteze platile spre Pilonul II de pensii, din luna iunie si pana in decembrie 2018. Motivul fiind faptul ca se vor indexa pensile si ca Guvernul are nevoie de banii acestia pentru a sustine aceasta promisiune electorala.
Pana la “nationalizarea” sumei existente acum in pilonul II mai este doar un pas. Pasul care “va da foc Romaniei”…