Neseriozitate si lipsa de respect: O firma de constructii a lasat oamenii cu noroiul in poarta

Desi conducerea Primariei Giurgiu a anuntat constructorii care au santiere deschise pentru asfaltare in zonele 1 si 2 (Sloboziei – Ramadan), ca starea vremii se va inrautati, reprezentantii firmelor nu au actionat in niciun fel.
Acestia ar fi trebuit sa urgenteze finalizarea strazilor decopertate…
Dupa primele ploi de la sfarsitul saptamanii trecute (15 noiembrie), situatia pe aceste strazi a devenit atat dramatica, incat Primaria a decis sa apeleze la ajutorul ADPP si sa remedieze situatia.
Astfel, pe 16 noiembrie, cu ajutorul a doua buldoexcavatoare, un greder, o basculanta si doua tractoare cu remorca, angajatii ADPP au scos noroiul format pe strazi, au intins pietrisul si au adus patru autobasculante cu beton concasat pe strazile Cocorului si Pajurei.
Municipalitatea va lua masuri impotriva firmei care se ocupa de aceasta zona, urmand ca aceasta firma sa deconteze pretul lucrarilor executate de ADPP.
Intr-o recenta conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu se arata oarecum nemultumit de ritmul in care merg constructorii, insa in acelasi timp le gasea si circumstante: ca nu au personal muncitor, ca si-au luat mai multe lucrari decat pot duce si ca “se impart” intre acestea, etc.
Se pare insa ca este vorba si de lipsa de respect: fata de conducerea Primariei si, mai ales, fata de cetatenii pe care ii lasa, in prag de iarna, cu noroiul in poarta.